Home

Az Aradi Vértanúk napjára készülődve - Emlék-CD kedvezményes áron

Közeledik október 6-a, az Aradi Vértanúk napja. A Magyarok Világszövetsége a nemzetünk életében mély nyomot hagyó aradi kegyetlenkedés 160. évfordulójára egy kimondottan oktatási segédeszköznek szánt CD-t készíttetett, és abban az évben több mint ezer Kárpát-medencei magyar iskolát meg is ajándékozott vele.

Bővebben...

Lazio-himnusz: A kormányzat ismét az MVSZ nyomdokában

A Magyarok Világszövetsége elégtétellel fogadta, hogy negyedszázados elhallgatással felhagyva, a Magyarok Világszövetsége kezdeményezése után három évvel Magyarország kormányzata is zászlajára tűzte a Lazio futballcsapat 1956 emlékére írott „himnuszának” magyarra fordítását. Történik mindez – immár sajnos „természetesen” – a Magyarok Világszövetségének megemlítése nélkül.

Bővebben...

Csehországban is érinthetetlenek a benesi dekrétumok

Tegnapelőtt közzétettük a szlovák parlament 1487/2007-es sz. határozatát, amellyel kilenc évvel ezelőtt érinthetetlenné nyilvánította a benesi dekrétumokat. Ezzel az európai uniós joggal szembemenő határozatával Szlovákia Csehország nyomdokaiba lépett, amely öt évvel korábban – még Csehország EU-s csatlakozását megelőzően – hasonló határozatot hozott. A jelenlevő 169 képviselő közül 169-en szavaztak Igen-nel. Emlékeztetésképpen, és a jogvédő szervezetek munkáját segítendő, alább közzétesszük a cseh képviselőház határozatát is, előbb csehül, majd magyarul.

Bővebben...

MIXVK - Magyarok=barbárok - A benesi dekrétumokról - Dr. Botlik József dolgozata

"Aki barbárt akar látni, az nézzen a magyarra" hirdették falfeliratok Kassán a benesi dekrétumok "nyitányának" idején. Remek összefoglaló előadást tartott a benesi dekrétumok meghozatala mögötti gyilkos szándékról, azok tombolásáról Dr. Botlik József, a Magyarok IX. Világkongresszusa keretében megrendezett Kárpát-medencei magyar vértanúság című történeti konferencián, amelynek elnöke volt. Ajánljuk fiatalok figyelmébe.

Bővebben...

Virágh Gedeon Emléktúra

Bővebben...

1. oldal / 47

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17
Települések: 191
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates