Home

Tempfli atya halálára - Patrubány Miklós búcsúja

Hosszú út végén búcsúzunk Tőled, Püspök Atya! Köszönjük, hogy sváb származású ember létedre magyarokat megszégyenítő magyar nemzeti elkötelezettséggel, mélységes keresztény hittel és végtelen emberséggel, alázatosan élted életedet, szolgáltad keresztény testvéreidet és magyar nemzetedet. Köszönjük, hogy oly sok magyar embert szerénységeddel, szolgálatkészségeddel és kisugárzó hiteddel visszatérítettél a hívő keresztények sorába. Köszönjük, hogy visszaszerezted a hajdani nagyváradi püspökség méltóságát, hatalmának egy részét. Köszönjük, hogy mindvégig hű maradtál példaképedhez, Márton Áron püspökhöz és tovább adtad az ő tanításait.

Bővebben...

Trianon-96: Csíksomlyóval Trianon ellen - egy francia művész bocsánatkérése - Sajó Victor összeállítása

Tegnap közzétettük Gerome francia énekes fordításában és előadásában a Kell még egy szó című Demjén Ferenc dalt. Ez a fordítás és előadás felér egy francia bocsánatkéréssel Trianonért…. Az előadás megihlette Sajó Victort, az MVSZ Fejér megyei küldöttét, aki szép, képes video-összeállítással egészítette ki. A képsor alapmotívumát a csíksomlyói búcsú képei jelentik, ami igazolja a Magyarok Világszövetsége elnökének májusi nemzetpolitikai előadásában megfogalmazott két tételét is: Csíksomlyó gyógyítja a magyarok Trianon sújtotta lelkét valamint Csíksomlyó által lélekben meghaladjuk Trianont.

Bővebben...

Szatmárnémeti: Fiatalok a Szentlélekkel való kapcsolatukról

Szatmárnémetiben a Székesegyház plébánia dísztermében mutatták be május 11-én azt a kiadványt, amely a "Szent József - a munkás" Katolikus Férfiak Szövetsége gondozásában jelent meg és amelyben
fiatalok írnak a Szentlélekről, valamint élményeikről a Szentlélek működésével kapcsolatban. Komsa József, a füzet megálmodója és a megvalósítás szervezője elmondta, ezzel is hitük elmélyülésében szeretnék a fiatalokat segíteni.

Bővebben...

Székesfehérvár: Május 22-én ismét lesz Botond napi vásár

Holnap, május 22-én hetedik alkalommal rendezi meg Székesfehérváron a Fejér Szövetség a Botond napi vásárt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. Alább a hirdetmény.

Bővebben...

Trianon-96 - Kell még egy szó - franciául, Gerome előadásában

A Magyarok Világszövetsége megkereste Gerome francia énekest, aki lefordította franciára a Kell még egy szó című népszerű dalt, és felajánlotta számára a Versailles-ban június 4-én sorra kerülő Trianon-96 összmagyar megmozduláson való fellépés lehetőségét. A jelenleg Magyarországon tartózkodó francia művész tapintatosan elhárította a felkérést, de hozzájárult ahhoz, hogy a szervezők a megmozdulás során bejátsszák előadásában a dalt. A művész engedélyével alább közzétesszük az általa készített francia fordítás szövegét. A dal itt hallgatható meg.

Bővebben...

1. oldal / 25

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17
Települések: 191
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates