Nk-Trianonról - A Kormányhoz és az Országgyűléshez fordul az MVSZ és az OTT Nyugat-Magyarország ügyében

mvsz1Magyarország Kormányához és az Országgyűléshez fordul a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) és az Országos Trianon Társaság (OTT) a Saint Germain-i békével (1919. szeptember 10.) Ausztriához csatolt Nyugat-Magyarország ügyében. A 2018. október 14-én Sopronban megtartott nagygyűlésen elhangzott javaslatokról határozatot hozott mindkét szervezet vezető testülete. Mind az MVSZ, mind az OTT Elnöksége egyhangú szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül hozta meg határozatait.

 

Bővebben...

Nk-Trianonról - Országjáró körút - Megmozdulás aláírásgyűjtéssel

NK Trianon   Országjáró körút 0A Magyarok Világszövetsége és a Trianon Társaság vezető tisztségviselői országjáró körúton hirdetik a Trianonról kezdeményezett nemzeti konzultációt, legközelebb Egerben és Győrött.

 

 

Alább közzétesszük a helyszíneket és az időpontokat.

 

 

 

 

Bővebben...

Nk-Trianonról - Aki aláírta: Dr. Kriza Ákos, Miskolc város polgármestere

NK Trianon   Kriza Ákos 0Dr. Kriza Ákos, Miskolc város polgármestere is aláírta a Trianon-ellenes indítványunkat. Az aláírásgyűjtő Kovács Gábor.

 

Köszönjük a Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást, és követendő példaként ajánljuk más települések polgármestereinek is.

 

Bővebben...

Gábor Áron-szobor avatása Bereckben

Bereck   Gábor Áron 0Gábor Áron-szobrot avatnak Bereckben, a hős szabadságharcos szülőházánál 2018. november 17-én, szombaton. A rendezvényre meghívták a Magyarok Világszövetségének elnökét avatóbeszéd mondására.

 

A részletes programot  alább közzétesszük:

 

Bővebben...

Könyv az Arany Vitézségi Éremmel kitüntetett katonáinkról

Arany Vitézség 0Rendhagyó könyv bemutatójára került sor a Károli Gáspár Református Egyetem Dísztermében, 2018. november 14-én. Maruzs Roland alezredes, számos  katonai könyv szerzője, hosszas kutatómunkával összegyűjtötte az első világháború legjelesebb magyar harcosainak névsorát, azokét, akiket az Arany Vitézségi Éremmel tüntettek ki harci cselekményeikért. Az első világháborút lezáró fegyverszünetek 100. évfordulóján ez az könyv jelenti a ma élő magyar nemzedék visszapillantását a nemzet legvitézebb harcosaira. A könyvbemutató rendkívül színvonalas volt, magas rangú vendégekkel és katonazenekarral.

 

Bővebben...

Nk-Trianonról - Akik aláírták: Kárpátia Zenekar

NK Trianon   Kárpátia zenekar 0A Kárpátia Zenekar tagjai (Petrás János, Garamvölgyi Bene Beáta, Egedy Piroska, Szíjártó Zsolt, Galántai Gábor, Bäck Zoltán) is aláírták a Trianon-ellenes indítványunkat. Az aláírásgyűjtő Szabó Ferenc. A Kárpátia Zenekar koncertjein mindig lehet aláírásokat gyűjteni, több száz aláírás összegyűlik egy-egy alkalommal.

 

Bővebben...

Helyreigazítás: Patrubány Miklós előadása 15-én, CSÜTÖRTÖKÖN lesz!

Meghívó 20181115 02018. november 15-én, csütörtökön, este hat órakor kerül sor Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke következő nemzetpolitikai előadására az MVSZ Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3., Bartók-terem), melynek címe: A Trianonról szóló nemzeti konzltáció első kézzelfogható eredménye.

 

Bővebben...

1. oldal / 58

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates