A Magyarok Világszövetsége 2017. évi közhasznúsági jelentése - szöveges rész

mvsz1Az alábbi közhasznúsági jelentést az MVSZ 2018. évi rendes Küldöttgyűlése fogadta el. Jó és hasznos olvasást kívánunk mindazoknak, akik szeretnék a Magyarok Világszövetsége kiemelkedő nemzetszolgálatát közelebbről megismerni.

 

Bővebben...

Aki aláírta: Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes

NK Trianon   Budai Ilona 0A Nemzeti konzultáció Trianonról aláíróívét aláírta Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes is, tájékoztatta sajtószolgálatunkat jeles aláírásgyűjtőnk, Németh Lajosné.

 

A Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást köszönjük, és követendő példaként ajánljuk másoknak is.

Bővebben...

Nk-Trianonról - A nap aláírásgyűjtője: v. dr. Bucsy László törzskapitány

NK Trianon   Bucsy László 0A Nemzeti konzultáció Trianonról aláírásgyűjtésében v. dr. Bucsy László, a Történelmi Vitézi Rend törzskapitánya Gödöllőn gyűjtötte az aláírásokat vitéztársaival együtt. 39 gyűjtő eddig összesen 1408 aláírást  szerzett. A Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz társult Történelmi Vitézi Rend tagjai közül v. dr. Bucsy László az „első fecske”.

 

v. dr. Bucsy László kiérdemelte a NEMZETSZOLGÁLAT kitüntetés III. fokozatát.

Bővebben...

Megemlékezés Horthy Miklós kormányzó születésének 150. évfordulóján

Horthy Miklós 150 éve 0Dél-Ausztrália fővárosában, Adelaide-ben június 17-én, késő délután emlékeztek meg v. nagybányai Horthy Miklós születésének 150. évfordulójáról.  A rendezvényt a Dél-ausztráliai Magyar Club szervezte, a Vitézi Rend, a Szent László Lovagrend, a református és katolikus egyházak és a Karitasz Egyesület tagjainak támogatásával. Az itteni hideg, esős idő ellenére szép számban jelentek meg honfitársaink – tájékoztatta Sajtószolgálatunkat Ladó László, a Magyarok Világszövetsége Ausztráliai Országos Tanácsának elnöke, aki egyben az ünnepséget szervező Dél-ausztráliai Magyar Club elnöke.

 

Bővebben...

Aki aláírta: Dr. Bogár László közgazdász

NK Trianon   Bogár László 0Dr. Bogár László közgazdász is aláírta a Nemzeti konzultáció Trianonról aláíróívét.

 

Dr. Bogár László neve és személye országosan ismert. A globális erők és a történelem mély áramlatait feltáró egyetemi oktató az első Orbán-kormány államtitkára volt.

 

A Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást köszönjük, és követendő példaként ajánljuk sok egyetemi oktató részére.

Bővebben...

Nk-Trianonról - A nap aláírásgyűjtője: Langa József és felesége, Ilona

NK Trianon   Langa József 0A Nemzeti konzultáció Trianonról aláírásgyűjtésében Langa József és felesége, Ilona Salgótarjánban és környékén 280 aláírást gyűjtöttek.

 

Langa József és felesége kiérdemelték a NEMZETSZOLGÁLAT kitüntetés II. fokozatát.

Bővebben...

Macron elnök közleménye Yves de Daruvar halálának napján

Yves de Daruvar   Macron 0Amint arról már hírt adtunk, Párizsban, a Szent Lajos nevét viselő Invalidusok templomában végezték a legnagyobb állami tiszteletadással Yves de Daruvar gyászszertartását. A magyar származású, és a trianoni nemzetgyilkossági kísérletet nyíltan bíráló francia hős iránti megbecsülést jól mutatja, hogy Emmanuel Macron már Yves de Daruvar elmúlásának napján, a hivatalos államelnöki honlapon (http://www.elysee.fr/communiques-de-presse/article/communique-disparition-de-monsieur-yves-de-daruvar-compagnon-de-la-liberation/ ) Őt méltató közleményt tett közzé. Ez akárkivel nem fordul elő.

 

Bővebben...

1. oldal / 31

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates