Home

MIXVK - A Petőfi-konferencia részletes programja

A Magyarok IX. Világkongresszusának egyik nagy érdeklődéssel várt konferenciája, a „Hamvaidnak elhozása végett…” című Petőfi-konferencia kétnapos lesz, és augusztus 16-17-én zajlik Budapesten, a Magyarok Világszövetségének székházában. Alább közzétesszük a konferencia részletes programját. Az esetleges változásokat a Világkongresszus honlapján láthatják majd, itt és itt.

Bővebben...

MIXVK - A Trianon-100 konferencia részletes programja

A Magyarok IX. Világkongresszusának egyik legnagyobb érdeklődéssel várt konferenciája, a Trianon-100: „Hiszek Magyarország feltámadásában” című kiútkereső konferencia kétnapos lesz, és augusztus 16-17-én zajlik Budapesten, a Magyarok Világszövetségének székházában. Alább közzétesszük a konferencia részletes programját. Az esetleges változásokat a Világkongresszus honlapján láthatják majd, itt és itt.

Bővebben...

MIXVK - Patrubány Miklós a közelgő Világkongresszusról a CMM-ben

Juhász Zoltán, a Civil MultiMédia alapítója kérdezte Patrubány Miklóst a közelgő Magyarok IX. Világkongresszusáról. De volt szó a fociról és a külhoni magyar közösségek politikai megosztottságáról is. A beszélgetést ide kattintva tekintheti meg. A felvétel július 14-én készült.

 

Bővebben...

MIXVK - A világkongresszusi konferenciák beharangozása

Augusztus 15-én kezdődik a Magyarok IX. Világkongresszusa. A Világkongresszus honlapján már jelentkezhetnek az érdeklődők. Tekintettel arra, hogy a küldötteken kívül, az érdeklődő hallgatóság részére viszonylag kevés helyet tudnak biztosítani, arra kérik az érdeklődőket a szervezők, hogy haladéktalanul regisztráljanak a honlap on-line regisztrációján hallgató-státusban. A regisztráláskor meg kell adni, hogy melyik konferenciákon kívánnak részt venni. Döntésük meghozatalához olvassák el az alább elérhető beharangozókat.

 

Bővebben...

Publik Antal lesz Patrubány Miklós mai előadásának vendége

Patrubány Miklós mai nemzetpolitikai előadása a foci és a nemzet  viszonyáról szól. Az előadás keretében fellép a Budapestre hazatelepedett Publik Antal előadóművész is. Publik Antal ezúttal nem csak verset fog szavalni, hanem mint egykori válogatott labdarúgó, az MVSZ elnökének beszélgető partnere is lesz.

 

Bővebben...

1. oldal / 35

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17
Települések: 191
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates