Home

2/16 - Nemzetépítés Kisbárkányban - Az 1. állomást állíttatta Lucza Miklós, neje Sánta Erzsébet és családjuk

 Mint jeleztük, Kisbárkányról, erről a 120 lelkes színmagyar Nógrád megyei  faluról szóló sorozatunkat a keresztút állomásainak egyenkénti bemutatásával folytatjuk.  Látni fogjuk mind a családok által térbe épített, domborműves, mind pedig a gobelines  ábrázolást. A képeket a Bozó Béláné előszavával és Nagy Richárd tisztelendő úr gondozásában kiadott füzetecske szövege kíséri.

Bővebben...

Borsos Géza nyílt levele a székely nemzet jogai ügyében

 Borsos Géza, a Székely Nemzeti Tanács alapító alelnöke nyílt levélben fordult annak a tizenhét szervezetnek a vezetőjéhez, akik a magyarországi román kisebbséggel azonos jogokat követeltek a székely nemzet javára. Alább a nyílt levél.

NYÍLT LEVÉL

Bővebben...

1/16 - Közösségépítés a Szent Korona jegyében - Bottyán Zoltán bemutatja Kisbárkányt

 Kisbárkány egy színmagyar, 120 lelket számláló kis falu Nógrád megyében. Amit ez a kisközösség a maga életterében megvalósított az a magyar nemzet legszebb vonásait csillogtatja meg. Amit ez a falu meg- és felmutat, az alkalmas arra, hogy követői újjászülessenek a halál civilizációjának terjedése ellenére. Bottyán Zoltán, a Magyarok Világszövetségének elnökhelyettese tizenhatrészes sorozatban jeleníti meg e közösség alkotó erejét, amely méltóvá tette Kisbárkányt arra, hogy innen induljon nemzetünk újjáépülését szolgáló toborzó útjára a Szent Korona.

Bővebben...

Trianon-97 - Elkészültek a plakátok, honlapról is letölthetők

 Elkészültek a Trianon-97 össznemzeti megmozdulás B2-es méretű színes plakátjai, amelyek a készlet erejéig a Magyarok Világszövetsége budapesti székházából elvihetők. A plakátok A3-as és A4-es változata a világhálóról is letölthető ide kattintva, avagy az MVSZ honlapjának megfelelő menüpontjába lépve.

Bővebben...

Video: Évnyitó Szent László Himnusszal - Molnár V. József nagyívű előadása a Szt. László-MTA-n

 Bottyán Zoltán, a Szent László Magyarságtudományi Akadémia ügyvezető elnöke meghívottjaként Molnár V. József tartott előadást Idvezlégy kegyelmes Szent László kerály!– Attila karizmájának örököse Szent László címmel. Ezzel a Szt. László-MTA megnyitotta a maga Szent László-évét. Ez előadás nyitányaként felvételről lejátszották Virágh László, a Magyar Régizenei Társaság elnöke Szent László tiszteletére komponált Himnuszát a győri székesegyház kórusának előadásában, amelyet maga a zeneszerző vezetett fel. Ide kattintva megtekinthető Molnár V. József előadása.

Bővebben...

1. oldal / 29

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates