Home

MIXVK - Záró sajtókonferencia

A Civil Multimédia Televízió forgatócsoportja jelen volt 2016. augusztus 20-án a Magyarok IX. Világkongresszusát lezáró sajtótájékoztatón, amelyet Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének régi/új elnöke tartott, Fuksz Sándor leköszönő, valamint Bottyán Zoltán újonnan megválasztott elnökhelyettes társaságában. A sajtótájékoztatón megszólalt Tisza András is, az első rovásírásos újság szerkesztője és kiadója, akit az MVSZ a Magyarok Világszövetsége a Magyarok Világkongresszusának aranyérmével tüntetett ki.

Bővebben...

MIXVK - Ötszáz, de valójában ötezer év nyílt meg a magyar őstörténetben

MIXVK – Újabb cáfolhatatlan bizonyítékok a székelység hun eredetéről!

Bővebben...

MIXVK – A Világkongresszus asztalán a Visegrád-Mogyoróhegyi Nemzetgyűlés indítványa

A Magyarok IX. Világkongresszusa keretében zajló MVSZ Küldöttgyűlés is tárgyalja a III. Visegrád-Mogyoróhegyi Nemzetgyűlés június 25-én született indítványát, amely sürgeti a Magyarok Világszövetségének – mint legerősebb magyar civil szervezetnek – aktívabb részvételét Magyarország életében. Alább közzétesszük a két hónappal ezelőtt lezajlott tanácskozás zárónyilatkozatát.

Bővebben...

Megválasztották az MVSZ új tisztikarát

Augusztus 19-én, pénteken a Magyarok IX. Világkongresszusa keretében zajlott a Magyarok Világszövetségének tisztújító Küldöttgyűlése.

Bővebben...

MIXVK – Meghívó sajtótájékoztatóra

Ma, augusztus 19-én befejezik munkálataikat a Magyarok IX. Világkongresszusa keretében zajló szakmai konferenciák. Az eredményekről, a kijelölt tennivalókról, határozatokról, augusztus 20-án, a Záró-konferencián számolnak be a konferencia elnökei és társ-elnökei. A Záró-konferencia után, 14 órakor sajtótájékoztatót tartanak.

Bővebben...

1. oldal / 41

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17
Települések: 191
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates