Home

Az MVSZ költségvetési támogatási kérelme az Országgyűlés asztalán

  A Magyarok Világszövetségének Küldöttgyűlése május derekán határozott arról, hogy újból támogatási kérelmet nyújt be az Országgyűléshez, amelyet alább közzéteszünk. A Kövér László házelnökhöz címzett, alább olvasható levél válasz nélkül maradt, az MVSZ pedig továbbra is költségvetési támogatás nélkül.  A Magyarok Világszövetségét az Országgyűlés 2000-ben egy házszabályt sértő módon meghozott, puccsszerűen, csekély többséggel elfogadott határozattal fosztotta meg máig tartóan szerzett jogától, a költségvetési támogatástól.

Bővebben...

Jókedvű adakozó járt az MVSZ székházában

  Patrubány Miklós Fuksz Sándor és Drábik János társaságában megtartott júniusi nemzetpolitikai előadása nagy hatással volt a hallgatóságra. Jól jelzik ezt az előadás videofelvétele alá érkezett első kommentárok. Az előadás vélhetően leginkább azt a teremben jelenlévő hallgatót lelkesíthette fel, avagy keseríthette el, aki másnap bement az MVSZ székházába, és 1000 eurós adományt tett a költségvetési támogatásától 18. éve megfosztott Magyarok Világszövetsége nemzetszolgálatának fenntartására.

Bővebben...

Videó: Másfél óra az igazság jegyében - Patrubány Miklós júniusi nemzetpolitikai előadása Fuksz Sándor és Drábik János társaságában

  Az kiderült már, hogy Kövér László már 2010-ben bevallotta: ő és Orbán Viktor miniszterelnök 2000-ben mindent elkövettek (videó ide kattintva), hogy megakadályozzák Patrubány Miklósnak a Magyarok Világszövetségének elnökévé való megválasztását. Ha ehhez hozzávesszük még Csoóri Sándort a maga  szabadkőműves bosszú”-jával, és Boross Péter ex titok- és ex belügyminiszter, ex miniszterelnök indítását, akkor megállapítható, hogy szép társaság szállt harcba Patrubány Miklós ellen 2000-ben. És azóta sem nyugodtak bele abba, hogy alulmaradtak. Vajon miért?

Bővebben...

"Reformáció 500" – Az Alföldi Unitárius Búcsú meghívója Füzesgyarmatra

   

U N I T Á R I U S   E G Y H Á Z K Ö Z S É G   L E L K É S Z I   H I V A T A L A

5525 Füzesgyarmat, Széchenyi utca 77. szám

Tel. / Fax: +36-66-491-894  e-mail: unitegyhazfgy@fuzestv.hu;

Szám : 144 - 2017 / Lelkészi Iktatókönyv


 

K E D V E S   T E S T V É R Ü N K !

 

A Füzesgyarmati Unitárius Egyházközség és a Gyula és Környéke Szórványgyülekezet Presbitériuma és Hívei szeretettel hívják és várják Önt a

2017. július 9-én, vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődő Alföldi Unitárius Búcsú keretében tartandó ökumenikus ünnepségre a „Reformáció 500” alkalmából.

Bővebben...

Sajnálatos névcsere

Tegnapi közleményünkben – "Ludányi-Horváth Attila és szélhámos társai..." - Tiltakozik a Koronatanács – sajnálatos hibát követtünk el. Az MVSZ elnökének levelet küldő Berhidai Parragh Imre keresztnevét két helyen is tévesen, Lászlóként írtuk. Mindkét érintettől  – mind Berhidai Parragh Imrétől, mind Parragh Lászlótól –, miként olvasóinktól is elnézést kérünk a bosszantó névcseréért.

Bővebben...

1. oldal / 40

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates