Home

MTF-29: Petőfi Sándor szibériai életszakaszának részletes ismertetése - Ezt minden magyarnak olvasnia kell!

„Barguzinba száműzték az ismert magyar költőt Petőfi S.-t – olvasható az Orosz Föderáció Igazságügyi Minisztériumának hivatalos honlapján, tudtuk meg Alekszej Tyivanyenko burjátországi professzor idén megjelent orosz nyelvű könyvéből, amelynek címe: A szibériai „titkos fogoly”. Petőfi Sándor Barguzinban. A Petőfi Sándor szibériai utóéletét részletesen ismertető könyv immár magyarul is olvasható Dalmay Árpád fordításában, Fuksz Sándor előszavával. Ez az a döbbenetes könyv, amelyet minden magyar embernek ismernie kell. Kapható az MVSZ székházában, a PULT Kft. könyvesboltjaiban és a világhálón. Ára: 500 Ft. Aki hatot fizet, nyolcat kap.

 

Bővebben...

Patrubány Miklós januári nemzetpolitikai előadása

Január  15-én, vasárnap 18 órakor kerül sor  Patrubány Miklós idei első nemzetpolitikai előadására az MVSZ Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.), melynek címe:  A 2016. év magyar szemmel.

 

Bővebben...

Világkongresszust követő újévi üzenet

Adjon az Isten minden tisztességes magyar embernek, és minden jóravaló embernek egy boldogabb új esztendőt. Adja az Úr, hogy felfedezhessük és megismerhessük Istent a magunk életében és a világmindenségben. Adjon az Isten valamennyiünknek jó kedélyt az új esztendőben, hogy fakadjon e jó kedélyből kinek-kinek és mindenkinek jó egészség és minden egyéb jó is.

Segítsen bennünket az Úr abban, hogy felismerhessük hibáinkat, és a jóra való restség nélkül küzdjünk azok ellen. Vétkeinket pedig jóvá tehessük. Mulasztásainkat ne büntesse jobban, mint szerető szülő teszi azt gondatlan gyermekével.

 

Bővebben...

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates