Home

Borzalom! - Székesfehérvár, 1944. november

Dr. Barlay Szabolcs atya, az MTA történész doktora alább olvasható, vallomásszerű írását a történtek után 70 évvel is  borzalomként megélve tesszük közzé. Az a borzalom, ami Magyarországot 1944-45-ben a szovjet katonai megszállás ideje alatt érte, teljességgel kizárja azt, hogy bárki felszabadulásként beszéljen erről. A Székesfehérváron 1944 novemberében történtek mostani közzétételét követően ember ezt a megszállást Magyarország felszabadításaként nem említheti. A Magyarok Világszövetsége álláspontja szerint, ha mégis, bárki ezek után is felszabadulásként emlegetné Magyarország 1944-45-ös megszállását, arról minden magyarnak tudnia kell, hogy az illető a magyar nép és a magyar nemzet legelvetemültebb ellensége, és akként kell hozzá viszonyulnia, akként kell vele szemben viselkednie.

Bővebben...

A CMM Televízió a Magyarok Házában!

 A Mátyás Király Közösségi Televízió megalapításán fáradozó Civil MultiMédia  (CMM) honlapjának nyitó-oldalán találtuk az alábbi üzenetet. Juhász Zoltán felhívása alatt az MVSZ elnöke, Patrubány Miklós idén, március 15-én megtartott nemzetpolitikai előadása tekinthető meg a McKenzye Tv felvételében, majd a Petőfi Sándor hamvainak elhozását és a nemzeti kegyelet megadását szorgalmazó pódium-beszélgetés következik, amelyben Patrubány Miklós beszélgetőtársai: Fuksz Sándor, az MVSZ elnökhelyettese, az MVSZ Petőfi Sándor Bizottságának koordinátora, Kiss Endre József, a Sárospataki Református Kollégium Nagykönyvtárának igazgatója, az MVSZ Elnökségének és Petőfi Sándor Bizottságának tagja, valamint Drábik János, az MVSZ Stratégiai Bizottságának elnöke.

Bővebben...

Petőfiért! - Újabb "hivatalos" könyv Petőfi Sándor haláláról - Az MVSZ Petőfi Sándor Bizottságának közleménye

Újabb, Petőfi Sándor szibériai életszakaszát tagadó kötet jelent meg, ezúttal a Kossuth Kiadónál. A keménykötésű, nagyméretű kiadvány szerzői – kik is lehetnének? – Hermann Róbert és Kovács László. A kötet a Magyar történelem rejtélyei című sorozatban jelent meg, amelynek főszerkesztője Csorba László, a Magyar Nemzeti Múzeum leköszönő főigazgatója Az alábbi recenziót a Magyarok Világszövetségének Petőfi Sándor Bizottsága jegyzi.

Bővebben...

Székesfehérvár, 2016.04.23. - Fanfár királyainkért (1): III. Béláért és Antiochiai Annáért

2016.Szelek(április) hava 23. napja, a régi és az új naptárak szerint is Béla napja. 2016. április 23-án, III. Béla apostoli magyar király elhunytának 820. évfordulóján emlékezett meg a Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete - Fejér Szövetség III. Béla apostoli magyar királyról és Antiochiai Anna királynéról Székesfehérvárott, a Nemzeti Sírkert és Emlékhely területén, a két királyi méltóság mindmáig jelöletlen - ám ez alkalommal jelölt - síremlékénél. Nekik szóltenapon- még csendesen -a fanfár királyainkért Székesfehérvár Koronázó terén,s gyúltak mécsesek  a síremléken.

Bővebben...

Ha kedd, akkor is Szent László Akadémia - 2016. 04. 26-án Dr. Botlik József

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia 2015/2016. tanévének második előadássorozata – A Magyarok  IX. Világkongresszusának előkészítése című tantárgy – következő előadása április 26-án, kedden, 18 órakor kezdődik az MVSZ-székházban (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.). Moderátor: Bottyán Zoltán.

Bővebben...

1. oldal / 21

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17
Települések: 191
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates