Home

MIXVK - Beharangozó - 1956: Szabadság, tisztesség, méltóság - a 60. évfordulónak szentelt konferencia

Már csak hat hét van hátra a Magyarok IX. Világkongresszusának nyitányáig. Folytatjuk a Világkongresszuskeretében sorra kerülő 10 konferencia beharangozását. Most az 1956: Szabadság, tisztesség, méltóság – a 60. évfordulónak szentelt konferencia Beharangozóját közöljük, melynek szerzői – Sujánszky Jenő 1956-os szabadságharcos, a konferencia elnöke és Hadady László előadóművész, a konferencia titkára – mindketten Párizsban élnek.

Bővebben...

HARGITA AIRLINES - Felvezető kampány a foci EB-n...

 Kommentár nélkül.

Bővebben...

Brexit: Európa új úton - Magyarország egy felelőtlen kaland árnyékában

Nagy-Britannia polgárai között kétmillióval többen voltak azok, akik megelégelték az Európai Uniót a maga arroganciájával, Európára zúdított migráns-özönével, egyre kendőzetlenebbül megnyilatkozó hatalmi törekvéseivel. Nagy-Britannia népe 2016. június 23-án eldöntötte: kilép az Európai Unióból. Ezzel Európa életében új út nyílik. Magyarország indulását ezen az új úton beárnyékolja egy felelőtlen politikai kaland.

Bővebben...

Brexit - Putyin és Trump első megszólalása

Vladimir Putyin első megszólalásában hangsúlyozta, hogy Oroszország semmiképpen nem avatkozott be a brit népszavazási kapányba. Donald Trump amerikai elnökjelölt, legszívesebben feloszlatná az EU-t.

Bővebben...

MVSZ: Gratulálunk a magyar válogatottnak!

A Magyarok Világszövetsége gratulál a magyar labdarúgó válogatottnak: a csapatnak, Bernd Storck-nak valamint a szurkolóknak, és intelmeket oszt bankároknak, poltikusoknak. Alább az MVSZ elnökének közleménye.

Bővebben...

1. oldal / 31

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17
Települések: 191
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates