Feltöltés alatt
Magyarok Vilågszövetsége

Malina Hedvig befogadĂĄsa - A kormĂĄny Ă©s a Jobbik ĂĄllĂĄspontja

MagyarorszĂĄgra telepszik a FelvidĂ©ken ĂŒldözött Malina Hedvig Ă©s csalĂĄdja. SajtĂłszolgĂĄlatunk ezzel kapcsolatban közli a kormĂĄny ĂĄllĂĄspontjĂĄt ( kormany.hu ), valamint a Jobbik reagĂĄlĂĄsĂĄt (jobbik.hu).

Register to read more...

MegemlĂ©kezĂ©s PetƑfi SĂĄndorrĂłl szĂŒletĂ©snapjĂĄn, eltƱnĂ©sĂ©nek 165. Ă©vĂ©ben

PetƑfi SĂĄndor kĂŒlönleges helyet foglal el nemzetĂŒnk kollektĂ­v emlĂ©kezetĂ©ben. Nem csupĂĄn a szakmabelieknĂ©l – tanĂĄrok, irodalmĂĄrok, Ă©rtelmisĂ©g – hanem a nĂ©pĂŒnk legszĂ©lesebb rĂ©tegeiben szĂĄmosan emlĂ©keznek rĂĄ, hasznĂĄljĂĄk, idĂ©zik, Ă©neklik a verseit. HonfitĂĄrsaink jĂł rĂ©szĂ©nek – hatĂĄron innen Ă©s tĂșl – PetƑfinek, mint a magyar szabadsĂĄg költƑjĂ©nek az Ă©letĂ©vel hitelesĂ­tett munkĂĄssĂĄga örök Ă©rtĂ©kƱ. Azon kevesek közĂ© tartozik akiket a vilĂĄgirodalom törtĂ©nete is szĂĄmon tart, s akinek a verseit a legtöbb nyelvre lefordĂ­tottĂĄk.

Register to read more...

A Szent Korona gyalåzója ellenség! - Az MVSZ tiltakozó nyilatkozata

Aki a Szent Koronåt gyalåzza, ellenség!

A Magyarok Vilågszövetségének tiltakozó nyilatkozata

 A Magyarok VIII. VilĂĄgkongresszusa a magyar nemzet elsƑ szĂĄmĂș, lĂ©tmeghatĂĄrozĂł szimbĂłlumĂĄvĂĄ nyilvĂĄnĂ­totta a Szent KoronĂĄt, amelyet MagyarorszĂĄg AlaptörvĂ©nye is a magyar ĂĄllamisĂĄgot megtestesĂ­tƑ szimbĂłlumkĂ©nt nevesĂ­t.

Register to read more...

ÚjbĂłl kaphatĂł kĂ©t rĂ©gen vĂĄrt fĂŒzet! - Dr. Bakay KornĂ©l valamint Gönczi TamĂĄs fĂŒzete

ÚjbĂłl kaphatĂł kĂ©t rĂ©gen vĂĄrt magyarsĂĄgtudomĂĄnyi fĂŒzet, a Dr. Bakay KornĂ©l ĂĄltal Ă­rt, Hogyan lettĂŒnk finnugorok? cĂ­mƱ, sorozatindĂ­tĂł fĂŒzet (MTF-1), valamint Gönczi TamĂĄs Pilisi titkok, pĂĄlos barĂĄtok cĂ­mƱ fĂŒzete (MTF-8). Az MVSZ e kĂ©t kiadvĂĄny utĂĄnnyomĂĄsĂĄval kĂ©t nagyon keresett fĂŒzetet tett elĂ©rhetƑvĂ© a mgyarsĂĄgtudomĂĄnyi fĂŒzetek irĂĄnt Ă©rdeklƑdƑk rĂ©szĂ©re. Az utĂĄnnyomott fĂŒzetek ĂĄra 700 Ft.

Register to read more...

Szt.LĂĄszlĂł-MTA: december 21. Ă©s 28. – Bakk IstvĂĄn Ă©s Dr. BoĂłr Ferenc elƑadĂĄsa

A Szent LĂĄszlĂł MagyarsĂĄgtudomĂĄnyi AkadĂ©mia (Szent LĂĄszlĂł-MTA) Magyar nemzet c. tantĂĄrgya keretĂ©ben szombaton, december 21-Ă©n17 Ăłrakor Bakk IstvĂĄn tart elƑadĂĄst, melynek cĂ­me: A PĂĄlos Rend szerepe a magyar nemzet Ă©letĂ©ben.

 

Register to read more...

dr. Damm Andrea - VÉLEMÉNY A KÚRIA JOGEGYSÉGI TANÁCSÁNAK 2013. DECEMBER 16-I DÖNTÉSÉRƐL

A KĂșria jogegysĂ©gi döntĂ©st hozott a devizahitelek kĂ©rdĂ©sĂ©ben, amelyet jogĂĄszok Ă©s szakemberek sokan vitatnak. AlĂĄbb közzĂ©tesszĂŒk dr. Damm Andrea vĂ©lemĂ©nyĂ©t, amelynek megĂĄllapĂ­tĂĄsai sĂșlyosan döngenek:

 

Register to read more...

Kedd 18 Ăłra: A szervezett magĂĄnhatalom Ă©s a magyar nemzet sorskĂ©rdĂ©sei - ZĂĄrĂł kerekasztal beszĂ©lgetĂ©s az elhangzott elƑadĂĄsokrĂłl, az elƑadĂłk rĂ©szvĂ©telĂ©vel

Kedden, december 17-Ă©n, este 6 Ăłrakor kezdƑdik az MVSZ  – Magyarok HĂĄzĂĄban, a Szent LĂĄszlĂł MagyarsĂĄgtudomĂĄnyi AkadĂ©miĂĄn, Dr.DrĂĄbik JĂĄnos tantĂĄrgya keretĂ©ben A szervezett magĂĄnhatalom Ă©s a magyar nemzet sorskĂ©rdĂ©sei cĂ­mmel szervezett elƑadĂĄs-sorozatot zĂĄrĂł kerekasztal beszĂ©lgetĂ©s, az elƑadĂłk rĂ©szvĂ©telĂ©vel.

Register to read more...

Page 1 of 59

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tƱr halasztåst

KeresĂŒnk szĂĄzezer magyar embert!

AdakozĂłk:  590 FƑ
OrszĂĄgok:  17  
TelepĂŒlĂ©sek: 191  
AlakĂ­tĂłk:  72 FƑ
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormånyzåsa az egyéni és kollektív jogok érvényesítésére



Az MVSZ erkölcsi alapja

GyorsmenĂŒ

Free business joomla templates