Tüntessünk a román követségek és a román állami intézmények előtt

A Magyarok Világszövetsége tüntetésekre hív a képtelen módon megvádolt kézdivásárhelyi Beke István mellett. Arra bíztatjuk a magyar közösségeket, hogy szervezzenek szolidaritási tüntetéseket a külföldi román követségek, és az erdélyi román állami intézmények előtt. Követeljük a Beke István ellen felhozott vádak haladéktalan bizonyítását, vagy a székely fiatalember azonnali szabadlábra helyezését.

 

Székelyföld örök!

Önrendelkezést a székely népnek!

 

 

A Berke István mellett kiálló kézdivásárhelyi tüntetésről készült video itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=lopEtCEqlQU

 

MVSZ Sajtószolgálat

8839/151204

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Free business joomla templates