MVSZ: El a kezekkel Dr. Horváth Istvántól!

Image result for horváth IstvánElképesztőnek tartjuk, hogy a magyar állam vádat emel Dr. Horváth István akadémiai nagydoktor ellen ahelyett, hogy a legnagyobb támogatást megadná számára világszenzáció-számba menő találmányának az emberiség javára történő alkalmazásához – nyilatkozta sajtószolgálatunknak a Magyarok Világszövetségének elnöke, Patrubány Miklós annak a hírnek hallatán, hogy 3 éves rendőrségi nyomozás után az ügyészség vádat emelt a tudós kutató ellen az általa felfedezett anti-koleszterin antitest miatt.

 

 

 

A Fővárosi Törvényszéken (Budapest, V. Markó u. 27., 30-as tárgyaló terem) holnap, 2015. március 18-án, reggel 9 órakor kezdődik az a per, amelynek vádlottja Dr. Horváth István biológus-kutató, az  MTA nagydoktora, számos világraszóló találmány (művér, anti-koleszterin antitest, stb.) feltalálója.

  

Magyarországon évente 15 ezer 45 és 60 év közötti, tehát aktív életkorában levő magyar ember hal meg a koleszterin-lerakódások okozta érelmeszesedés nyomán, érrendszeri balesetekben. A Dr. Horváth István által több évtizedes kutatómunkával kifejlesztett hatóanyag teljesen megtisztítja az ereket a koleszterin-lerakódásoktól, és visszaadja az erek rugalmasságát is. Ha a magyar állam elvégeztetné a milliárdos nagyságrendű költségekkel járó gyógyszer-engedélyezési vizsgálatokat, akkor évente 15 ezer aktív életkorában lévő magyar ember életét lehetne megmenteni. De erre a jelek szerint nincs se pénz, se akarat. A Gyurcsány-kormány idején elutasított kutató nagy reményeket fűzött a kétharmados többséggel rendelkező, magát nemzetinek nevező kormányhoz, de csalódnia kellett. Hatóanyagának bevizsgálásához nem támogatást, hanem rendőr-kommandót, bilincset és kutatási eredményeinek lefoglalását kapta 3 évvel ezelőtt…

  

2012-ben a Magyarok VIII. Világkongresszusának Záró-konferenciája az In vivo orvoskonferencia ajánlása alapján határozatban állt ki a tudós kutató mellett, és kérte Nobel-díjat érő találmányának a magyar állam általi támogatását ekképp:

 

A Magyarok VIII. Világkongresszusa az In vivo című orvoskonferencia javaslata alapján kéri Dr. Horváth István világraszóló érelmeszesedés elleni felfedezésének támogatását, és klinikai alkalmazásának bevezetését  hazánkban több ezer, globálisan több millió emberélet megmentése érdekében ill. egy érelmeszesedés elleni kutatóintézet felállítását.

 

Ezek alapján: a Magyarok Világszövetsége így figyelmeztet: El a kezekkel Dr. Horváth Istvántól!

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8566/150317

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

  

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Free business joomla templates