FeltŲltťs alatt
Magyarok Világszövetsége

MIXVK: Kaphat√≥ a Vil√°gkongresszus elsŇĎ t√≠z k√∂tete

Az MVSZ sz√©kh√°z√°ban kaphat√≥ a Magyarok IX. Vil√°gkongresszus√°nak elsŇĎ t√≠z k√∂tete: nyolc konferencia-k√∂tet √©s k√©t Magyars√°gtudom√°nyi F√ľzet. A csomag √°ra: 10.000 Ft.

 

Register to read more...

MIXVK: A magyar f√∂ld v√©delm√©ben - a korm√°ny kezdem√©nyezze az EU-s csatlakoz√°si szerzŇĎd√©s √ļjrat√°rgyal√°s√°t

A Magyarok IX. Vil√°gkongresszusa Z√°r√≥-nyilatkozat√°nak 23. pontja felh√≠vja Magyarorsz√°g korm√°ny√°t, hogy a magyar f√∂ld v√©delm√©ben kezdem√©nyezze Magyarorsz√°g Eur√≥pai Uni√≥s csatlakoz√°si szerzŇĎd√©s√©nek √ļjrat√°rgyal√°s√°t.  Az MIXVK Z√°r√≥-konferenci√°ja erre vonatkoz√≥ √∂n√°ll√≥ hat√°rozatot fogadott el, amelyet al√°bb k√∂zz√©tesz√ľnk.

 

Register to read more...

MIXVK - Záró-nyilatkozat

‚Äě√Člet, vagy hal√°l!‚ÄĚ(PetŇĎfi S√°ndor)

Magyarok IX. Vil√°gkongresszusa

Záró-konferencia

2016. augusztus 20.

 

 

Záró-nyilatkozat

 

A Magyarok IX. Vil√°gkongresszusa 2016. augusztus 15-20. k√∂z√∂tt √ľl√©sezett Magyarorsz√°gon. T√≠z szakmai konferenci√°ja keret√©ben 171 elŇĎad√°s hangzott el, amelyeket a tan√°cskoz√°s idej√©n megjelent t√≠z, √©s k√©sŇĎbb megjelenŇĎ h√°rom k√∂tet √∂r√∂k√≠t meg. A Z√°r√≥-konferencia az al√°bbi Z√°r√≥-nyilatkozatot fogadta el.

Register to read more...

MIXVK - Záró sajtókonferencia

A Civil Multim√©dia Telev√≠zi√≥ forgat√≥csoportja jelen volt 2016. augusztus 20-√°n a Magyarok IX. Vil√°gkongresszus√°t lez√°r√≥ sajt√≥t√°j√©koztat√≥n, amelyet Patrub√°ny Mikl√≥s, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek r√©gi/√ļj eln√∂ke tartott, Fuksz S√°ndor lek√∂sz√∂nŇĎ, valamint Botty√°n Zolt√°n √ļjonnan megv√°lasztott eln√∂khelyettes t√°rsas√°g√°ban. A sajt√≥t√°j√©koztat√≥n megsz√≥lalt Tisza Andr√°s is, az elsŇĎ rov√°s√≠r√°sos √ļjs√°g szerkesztŇĎje √©s kiad√≥ja, akit az MVSZ a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge a Magyarok Vil√°gkongresszus√°nak arany√©rm√©vel t√ľntetett ki.

Register to read more...

MIXVK - √Ėtsz√°z, de val√≥j√°ban √∂tezer √©v ny√≠lt meg a magyar ŇĎst√∂rt√©netben

MIXVK ‚Äď √öjabb c√°folhatatlan bizony√≠t√©kok a sz√©kelys√©g hun eredet√©rŇĎl!

Register to read more...

MIXVK ‚Äď A Vil√°gkongresszus asztal√°n a Visegr√°d-Mogyor√≥hegyi NemzetgyŇĪl√©s ind√≠tv√°nya

A Magyarok IX. Vil√°gkongresszusa keret√©ben zajl√≥ MVSZ K√ľld√∂ttgyŇĪl√©s is t√°rgyalja a III. Visegr√°d-Mogyor√≥hegyi NemzetgyŇĪl√©s j√ļnius 25-√©n sz√ľletett ind√≠tv√°ny√°t, amely s√ľrgeti a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek ‚Äď mint legerŇĎsebb magyar civil szervezetnek ‚Äď akt√≠vabb r√©szv√©tel√©t Magyarorsz√°g √©let√©ben. Al√°bb k√∂zz√©tessz√ľk a k√©t h√≥nappal ezelŇĎtt lezajlott tan√°cskoz√°s z√°r√≥nyilatkozat√°t.

Register to read more...

MIXVK ‚Äď Megh√≠v√≥ sajt√≥t√°j√©koztat√≥ra

Ma, augusztus 19-√©n befejezik munk√°lataikat a Magyarok IX. Vil√°gkongresszusa keret√©ben zajl√≥ szakmai konferenci√°k. Az eredm√©nyekrŇĎl, a kijel√∂lt tennival√≥kr√≥l, hat√°rozatokr√≥l, augusztus 20-√°n, a Z√°r√≥-konferenci√°n sz√°molnak be a konferencia eln√∂kei √©s t√°rs-eln√∂kei. A Z√°r√≥-konferencia ut√°n, 14 √≥rakor sajt√≥t√°j√©koztat√≥t tartanak.

Register to read more...

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tŇĪr halaszt√°st

Keres√ľnk sz√°zezer magyar embert!

Adakoz√≥k:  590 FŇĎ
Orsz√°gok:  17  
Telep√ľl√©sek: 191  
Alak√≠t√≥k:  72 FŇĎ
√Ėsszesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates