Patrubány Miklós nemzetpolitikai előadásai Sopronban és Budapesten

Patrubány Mikós Sopronban és Budapesten 0Patrubány Miklós októberi nemzetpolitikai előadása 2018. október 15-én, 18 órakor kezdődik az MVSZ Magyarok Háza (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) Bartók-termében, amelynek címe: A soproni nagygyűlés és a gyergyócsomafalvi értekezlet tanulságai.

 

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke, aki egyben a Trianon Társaság tiszteletbeli elnöke, szombaton, október 13-án, 18 órakor előadást  tart a Soproni Magyar Tükör Szellemi Műhely és a Trianon Társaság soproni tagozatának közös szervezésében TRIANON AKTUALITÁSA 2018 - Nemzeti konzultáció Trianonról címmel, a Soproni TIT székházában, Várkerület 98. szám alatt, a Lenck-házban.

 

 

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

Gyűjts Trianon ellen tíz aláírást Te is!

                                                           Videó: Molnár V. József Trianonról

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9793/181011

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates