Nk-Trianonról - Aki aláírta: Dr. Papp Sándor, Pusztamérges polgármestere

NK Trianon   Papp Sándor 0Dr. Papp Sándor, Pusztamérges polgármestere is aláírta a Nemzeti konzultáció Trianonról  indítványát. Az aláírásgyűjtő Kovács Zoltán Lázár.

 

A Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást köszönjük, és követendő példaként ajánljuk más települések polgármestereinek is.

 

 

Korábban közzétettük, hogy az országosan ismert közszereplők közül Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető korábbi miniszter első felkérésre aláírta a petíciót, sokszoros világ- és Európa-bajnok úszónk, dr. Hargitay András, továbbá Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, Wass Albert két fia, Endre és Miklós, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Dr. Bogár László közgazdász, Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes, Wittner Mária 1956-os elítélt, Dr. Cey-Bert Róbert Gyula, Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere, Dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere, Simon László, Kocs polgármestere, Szegi Emma, Kaba polgármestere, Pataky Attila, az Edda Művek frontembere Ft. Varga László, a FIDESZ-KDNP volt országgyűlési képviselője, nyugalmazott egyházkerületi főjegyző,ifj. Schirilla György sportoló, Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere, Wass Albert két fia, Mónus József sokszoros világbajnok íjász, Kassai Lajos sokszoros lovasíjász világbajnok, Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese, Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Bayer Zsolt publicista, Sinkovits-Vitay András, Vesztergám Miklós, Prof. Dr. Prokopp Mária, Dr. Tanka László, Csík János, a Kossuth-díjas Csík zenekar alapítója, Trencsényi László, az 1956-os Magyarok Világszövetsége ügyvezető elnöke. Dr. Zombor Gábor, volt egészségügyi államtitkár, Ft. Dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye megyéspüspöke, Dr. Salacz László fideszes országgyűlési képviselő, Cseke Péter Jászai Mari-díjas színművész, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója és Ábrahám-Fúrús András, Kiskunmajsa polgármestere is aláírta az ívet.

 

 

Gyűjts Trianon ellen tíz aláírást Te is!

Videó: Molnár V. József Trianonról

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9792/181011

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a

globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates