Aki aláírta: ifj. Schirilla György sportoló

NK Trianon   Schirilla György 0ifj. Schirilla György sportoló, aki hosszútávfutásaival, valamint édesapjához hasonlóan a jeges folyók átúszásával szerzett hírnevet, a Magyarok Világszövetségének székházában írta alá a Nemzeti konzultáció Trianonról indítványát.

ifj. Schirilla György Valiskó Ferenc, a Salgótarjáni Erdélyi Kör vezetője társaságában kereste fel az MVSZ elnökét, támogatást kérve a XXVII. 1956. OKTÓBER 23. EMLÉKFUTÁS megrendezéséhez. Az MVSZ elnökének javaslatára ifj. Schirilla György örömmel aláírta a Trianon-ellenes indítványt, Valiskó Ferenc pedig leadott 70, általa gyűjtött aláírást.

 

ifj. Schirilla György a harmadik, e nevet viselő nemzedéke családjának. Nem csak édesapja, nagyapja, dr. Schirilla György ügyvéd is neves ember volt, hiszen  mindhárom Mindszenty-perben védőként részt vett, miként olyan jeles '56-osok perében is, mint Obersovszky Gyula és Francia Kiss Mihály. Gerinces magatartása miatt 1957-ben törölték az ügyvédi kamara tagjai sorából, ahová csak 1990-ben vették vissza.

 

Korábban közzétettük, hogy az országosan ismert közszereplők közül Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető korábbi miniszter első felkérésre aláírta a petíciót, sokszoros világ- és Európa-bajnok úszónk, dr. Hargitay András, továbbá Dr. Papp Lajos szívsebész professzor,  Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Dr. Bogár László közgazdász, Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes, Wittner Mária 1956-os elítélt, Dr. Cey-Bert Róbert Gyula, Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere, Dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere, Simon László, Kocs polgármestere, Pataky Attila, az Edda Művek frontembere és Ft. Varga László, a FIDESZ-KDNP volt országgyűlési képviselője, nyugalmazott egyházkerületi főjegyző is aláírta az ívet.

 

A Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást köszönjük, és követendő példaként ajánljuk másoknak is.

 

 

 Gyűjts Trianon ellen tíz aláírást Te is!

Videó: Molnár V. József Trianonról

MVSZ Sajtószolgálat

9685/180711

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates