Dr. Horváth István emlékére - Török László /Kanada/ levele

Horváth István   Papp Nándor 0Dr. Horváth István halálát tudomásul véve, és temetésére készülődve, de a történteket meg nem engedve, sajtószolgálatunk sorozatban ismételten közzéteszi azokat a felszólalásokat, amelyekkel a világ különböző országaiban élő magyar emberek a Nobel-díjra  érdemes tudós felfedezésének áldásos hatásait ecsetelve vették őt védelmükbe akkor, amikor a magyar állam vádat emelt ellene. 2015-öt írtunk ekkor...

 

 

1998 óta majd minden vérnyomás elleni orvosságot szedettek velem az itteni orvosok. Rendszeresen mértem a vérnyomásomat 16 éven keresztül,  remélvén, hogy rábukkanunk a megfelelő orvosságra. Ez nem jött be. Konzervatív becslésem szerint 150.000 dollárba kerültem az itteni egészségügyi rendszernek, és nem volt eredménye. 2012. januárban hallottam Dr. Horváth koleszterin kezeléséről és kutatásáról, amely teljes mértékben azonos véleményt jelzett a koleszterinnel kapcsolatban, mint a Senior Researcher Dr. Stephanie Seneff  Massassuthets Institute of Technology-ban  (MIT rövidítve). Miután a rendőrség házkutatást tartott nála, nyilvánvaló volt előttem, hogy jó úton járhatott, hiszen ugyanezt csinálja Észak-Amerikában a Big Pharma (Nagy Gyógyszervállalatok ) irányította FDA Csendőrség minden olyan kutató és valóban gyógyító szándékú orvos ellen,  aki a PROFITJUKBA belevág. De Dr. Horváth nyilvánvalóan előbbre járt abban a témában, amit én kerestem. Mivelhogy minden járható utat itt Kanadában bejártam, és beteg voltam a sok szemét orvosságtól, amit az itteni ún. orvosok felírtak, nem volt más kiutam, mint ezt a technológiát megpróbálni. Az engem nem zavart, hogy a bürokraták mellőzték a technológia jóváhagyását.  Az  a vödörnyi orvosság, amit szedettek velem, az mind a Food and Drug Administration  és Health Canada által jóváhagyott, alkalmatlan és méregdrága szer volt.

Török László (balról a harmadik) Dr. Horváth István gyógyszerével való kezelése előtt…

 

2012. májusban Magyarországra utaztam konferenciára és olyan rossz bőrben voltam, hogy nejem támogatott. Május  22-án kezdtem el az első kezelést. Június 14-én kaptam meg az utolsó kezelést. A kurzus alatt olyan erőre kaptam, hogy a helyi, elkapandó villamos után futva, hamarabb értem be a megállóhoz, mint a szerelvény. Hetvenhét éves koromra ezt kitűnő teljesítménynek tartottam. A kurzus alatt 210 fontról lementem 170 fontra (1 font = 0,45 kg. szerk. megj.) Az új ruháimat, amiket elutazásom előtt vettem, nem tudom többet használni. Másnap, június 15-én találkoztam a nejemmel, aki a családjánál volt ez idő alatt, és nem ismert meg, mert látszólag annyira megfiatalodtam. Szinte újra születtem.

  Hazatérve Kanadába, a járási főkórházban csináltattam egy koszorúér katéterezést, amely megállapította, hogy az ereim teljesen tiszták. A leleteket megőriztem. A kardiológiai főorvos láthatóan csalódott volt, mert meg volt róla győződve, hogy ő mindent tudott, és Magyarországon nem tudnak semmit a koleszterinről.  Ezeket a leleteket úgy tudom, elküldtem Dr. Horváth Istvánnak. Felhatalmazom, hogy az üggyel kapcsolatban felhasználhatja azokat. Aztán újra visszatértem a cselgáncsra, és  hosszú 'krav maga' kihagyás után, azért elég jól megálltam  helyemet a huszonvalahány évesekkel szemben.  Számos torontói ismerős hallott a sikeres kezelésemről és felépülésemről, és többen elhatározták, hogy alávetik magukat a kezelésnek. Ezektől azt a visszajelzést kaptam, hogy igen elégedettek voltak az eredménnyel.

 

… és ugyanő, kezelés után.

Amennyiben további kérdések megválaszolásával előmozdíthatom az igazság megállapítását, szívesen állok rendelkezésükre. 

 

Tisztelettel,

 

Török László P.Eng

elektro (radar) mérnök

Az Ontarioi Mérnöki Kamara tagja.

 

Csatoltam angol nyelvű cikkeket, amelyek hasznosak lehetnek.

http://articles.mercola.com/sites/current.aspx

Itt több cikk és interjú található a témával kapcsolatban. 

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/02/01/29-billion-reasons-to-lie-about-cholesterol.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/01/16/cholesterol-regulates-cell-signaling.aspx

Korábban írtuk:                                                                                                                 

MVSZ: El a kezekkel Dr. Horváth Istvántól!

Fájdalmas búcsú: Elhunyt Dr. Horváth István biológus, az antikoleszterin antitest felfedezője

Dr. Horváth István emlékére - Papp Nándor levele

Dr. Horváth István emlékére - Ács Dezső Minnesota /USA/ levele

MVSZ Sajtószolgálat

8610/it/180516

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates