Nk-Trianonról - Aki NEM tagadta meg az aláírást: Prof. Dr. Nagy B. János

NK Trianon   Nagy B János 0A minap adtunk keserű szájízzel hírt arról, hogy Eva Maria Barki bécsi ügyvéd, az egyik legnagyobb ”Trianon-döntögető” indokolás nélkül megtagadta a Nemzeti konzultáció Trianonról petíciójának aláírását. Van azonban olyan nemzetközi hírű, tudós jogvédő harcosa is a magyarságnak, aki nem csak aláírt, hanem maga is gyűjti az aláírásokat. Példaként a Belgiumban élő B. Nagy János professzort, a Magyar Tudományos Akadémia külföldi tagjáról, neves emberi jogi harcost említjük.

 

 

B. Nagy János a Namur-i Egyetem kémia professzora a nanotechnológiák világszerte ismert szakértője, akit a Magyar Tudományos Akadémia is külső tagjává választott, évtizedek óta az egyik legaktívabb emberi jogi harcos, a Belgiumban bejegyzett Közép-Európai Emberi Jogi Bizottság vezetőségi tagja. Kisebbségvédő harcuknak két évtizede a legfőbb témáját a felvidéki magyarokat sújtó benesi dekrétumok képezik, hiszen felesége, Tajnay Mária – az egyesület főtitkára –, maga is felvidéki.

 

B. Nagy János nem csak aláírta, hanem nyíltan is hirdeti a Trianon ellen indított nemzeti konzultáció jogosságát. Ezen felül maga is gyűjti az aláírásokat Belgiumban, eddig közel százat. Mindezt a mai napon mesélte el, amikor a Magyarok Világszövetségének elnökét, Patrubány Miklóst felkereste hivatalában. Ekkor készült alábbi, a Magyar Nemzet Vándorzászlaja előtti fényképe is.

 

  • B. Nagy János Belga Királyi Kémiai Társaság, az Amerikai Kémiai Társaság valamint számos más tudományos társaság tagja. Akasztón született, egy nyolcgyermekes magyar családban.

  •  Követendő példaként ajánljuk őt a Trianon ügyében egyelőre tétovázó minden egyes honfitársunknak, nagynevű tudósnak és egyszerű polgárnak egyaránt.

 

B. Nagy János a Magyar Nemzet Vándorzászlaja előtt

 

NK Trianon   Tündérkert 0k Fontos:

Molnár V. József-klipp

Az Új Magyar Nemzeti Minimum

Az aláírásgyűjtés kiskátéja

Nk-Trianonról - A Nemzetszolgálat fokozataival kitüntetett aláírásgyűjtők - márciusi állapot

 

 

 

A 2004-es nagy népszavazási aláírásgyűjtés aranykönyvébe feljegyzett aláírásgyűjtők névsora itt olvasható:

Újra együtt – az aláírásgyűjtők aranykönyve

Gyűjts Trianon ellen tíz aláírást Te is!

Videó: Molnár V. József Trianonról

MVSZ Sajtószolgálat

9567b/180411

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates