Nk-Trianonról: Fórum Szigetváron

NK Trianon   Szigetvár 0Nagysikerű fórumot szervezett a Trianonról indított nemzeti konzultáció keretében Szigetváron Szomor Ferenc, az MVSZ Baranya megyei küldötte, a Trianon Társaság elnökségi tagja. A rendezvényen előadást tartott Fuksz Sándor, az MVSZ Elnökségének tagja és Dr. Popély Gyula felvidéki történész.

 

 

 

A városi művelődési házban megtartott rendezvényt Dr. Vass Péter polgármester nyitotta meg, aki bevallotta, hogy kapott hideget- meleget” is ennek a rendezvénynek a befogadásáért. Ennek ellenére a fórum hatalmas sikernek bizonyult. Több mint nyolcvanan írták alá a helyszínen az íveket, és több mint harmincan vállaltak aláírásgyűjtést a továbbiakban. Szigetváron napok óta ez a Trianon-ellenes fórum uralja a közbeszédet.

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9494/180212

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates