Nk-Trianonról - Farsangolás helyett hétvégi nagyüzem

NK Trianon   Tündérkert 0kSokan farsangokban mulatják a hétvégét. A Magyarok Világszövetsége és a Trianon Társaság tisztséviselői számára azonban ez a hétvége nagyüzemet jelent a Trianonról szóló nemzeti konzultációban. A pódiumokon: Bottyán Zoltán, Borsos Géza, Fuksz Sándor, Bege Irén, Dr. Popély Gyula, Szomor Ferenc, Nyers Csaba, Dr. Drábik János, dr. Gaudi-Nagy Tamás...

 

 

 

 

Bottyán Zoltán, a Magyarok Világszövetségének elnökhelyettese február 10-én Csíksomlyón, a Jakab Antal tanulmányi házban tart 17.30 órakor nagy várkozással övezett előadást 1918 – az árulás éve címmel. Az előadó kifejti az MVSZ álláspontját az 1918-ban, az 1920-ban Trianonban és az 1947-ben Párizsban történtekről. Az előadáson jelen lesz Borsos Géza, az MVSZ Kárpát-medence Térségének alelnöke is. Házigazda: Petres Kálmán, Csíki Mátyás Hagyományőrző Huszárezred.

 

Fuksz Sándor és Bege Irén, az MVSZ Elnökségének tagjai, valamint Dr. Popély Gyula történész Szigetváron tartanak február 9-én fontos, aláírásgyűjtéssel és aláírásgyűjtők toborzásával egybekötött fórumot, amelynek Szomor Ferenc, a Trianon Társaság elnökségi tagja a szervezője.

 

Vasárnap, február 11-én Nyers Csaba, a Trianon Társaság alelnöke lesz a szervezője Budakalászon a Faluházban 10 órakor kezdődő VI. Trianon Emléknapnak, amelynek fő előadói között ott találjuk Dr. Drábik Jánost, a Trianon Társaság elnökét és dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédet, az MVSZ tagját.

 

MVSZ Sajtószolgálat

9487/180209

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates