MVSZ: Felfüggesztett megyei vezető

mvsz1A Magyarok Világszövetsége Kárpát-medence Térségének Elnöksége 2018. január 25-én tartott ülésén azonnali hatállyal felfüggesztette tisztségéből Dr. Boór Ferencet és az MVSZ Fejér Megyei Szervezete vezetőségét.

 

 

Az MVSZ Elnöksége decemberben indított fegyelmi eljárást Dr. Boór Ferenc ellen a Tudománytörténeti kiállítás kiszervezése miatt. Az Elnökség kérésének megfelelően az ügyet soron kívüli eljárással vizsgálta az MVSZ Etikai Bizottsága, amely egyhangú állásfoglalásában megállapította, hogy Dr. Boór Ferencet hangsúlyozott felelősség terheli az elmérgesedett helyzetért sokkal aktívabb ténykedése, és különösen az Elnökség által kifogásolt, 2017. április 20-i szerződés létrejöttében játszott tisztességtelen szerepe miatt.

 

Az MVSZ Kárpát-medence Térségének Elnöksége egyben kezdeményezte Dr. Boór Ferenc kizárását az MVSZ tagjai sorából. A kizárásról az MVSZ Elnöksége dönt.

 

A Dr. Boór Ferenccel szemben indított fegyelmi eljárást megelőzően az MVSZ Elnöksége több hónapon keresztül próbálta jobb belátásra bírni Fejér megyei szervezetének volt vezetőjét, aki kihívóan megtagadta az MVSZ vezető testületei határozatainak a végrehajtását. Ahogy a Sajtószolgálatunkhoz eljuttatott testületi állásfoglalás megállapítja: „ A folyamat Dr. Boór Ferenc „margaritas ante pocos” (gyöngyöt a disznóknak) felcímű leveleivel az MVSZ elnökét, tisztségviselőit, testületeit  gyalázó fordulatot vett.”

 

Az MVSZ Kárpát-medence Térségének Elnöksége megbízta Hompoth Zoltánt, az MVSZ Elnökségének tagját, hogy átmenetileg lássa el az MVSZ Fejér Megyei Szervezete elnökének jogkörét.

 

MVSZ Sajtószolgálat

94713/180129

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates