Nk-Trianonról - Nyers Csaba - a nap aláírásgyűjtője

NK Trianon   Nyers 0

Nyers Csaba a Trianonról szóló nemzeti konzultáció egyik kezdeményezője, a Grespik-Gaudi-Nyers-indítvány egyik névadója. Országosan ismert közösségszervező és örökségápoló. Huszonnyolc éve ő szervezi a Tarsolyosok Országos Találkozóját. Csaba minden hét csütörtökén a Nyugati pályaudvarnál gyűjt. Övé eddig az utcai aláírásgyűjtés egynapi csúcsa, 200 aláírás. De a napi átlaga is meghaladja a száz aláírást.

 

Nyers Csaba sikerességéhez országos ismertségén túl bizonyára hozzájárul az a nagyméretű, biztató üzenetű molinó, amely mindig mögötte van, amikor Trianon ellen aláírásokat gyűjt. A saját költségén készíttetett molinó három példányát felajánlotta a Magyarok Világszövetségének. Azokat az utcai aláírásgyűjtők igényelhetik. Nyers Csaba a Magyarok Világszövetségének tagja, és 2017 óta az Országos  Trianon Társaság alelnöke.

Ő szervezte 2016. november 30-án Budapesten az I. TRIANON MENET-et, amelynek felkért szónoka Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke volt, és amelyen az időközben elhunyt Grespik László felolvasta azt az általa szerkesztett petíciót, amely a mostani nemzeti konzultáció alapját képezi.

Gratulálunk és köszönjük, kedves Csaba!

Korábban írtuk:

Nk-Trianonról: Bátor Béla - a nap aláírásgyűjtője

Nk-Trianonról - Dr. Stollár Andrásné - a nap aláírásgyűjtője

Nk-Trianonról - Dr. Kovács István - a nap aláírásgyűjtője

Nk-Trianonról: Verovszki József – a nap aláírásgyűjtője

Nk-Trianonról - Sass Pál - a nap aláírásgyűjtője

MVSZ Sajtószolgálat

9458/180109

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates