Nk-Trianonról - Dr. Kovács István - A nap aláírásgyűjtője

NK Trianon   Miért 0Dr. Kovács István a borászszakma egyik legkiválóbbika, országosan ismert szakember, a Magyarok Világszövetségének régi tagja. Mi sem természetesebb, minthogy maga is bekapcsolódott a Nemzeti konzultáció Trianonról aláírásgyűjtésébe. December 20-án ezer aláírással és majdnem ugyanannyi kitöltött angol és magyar nyelvű meghatalmazással kopogtatott be az MVSZ székházába. Eddig ő a csúcstartó.

Dr. Kovács István a Gyöngyös környéki falvakban gyűjtött, hiszen ő maga is Gyöngyössolymoson él. Nem egyedül, hanem családtagjaival, barátaival, ismerőseivel együtt. Eddig a legtöbb aláírás Gyöngyöspatán gyűlt...

A gyöngyöspatai aláírásgyűjtésre még visszatérünk.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9442/171221

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates