A Szent Korona Országáért! - Asztrik év a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyében

Kalocsa   Asztrik év 0A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye főszékesegyháza állami támogatással megújult az Asztrik év keretében. Az egyház 2017. november 2-án hálaadó szentmisével ünnepelte meg a kalocsai főszékesegyház megújulását, amelyet Bábel Balázs kalocsai érsek meghívására a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjai celebráltak, és amelyen részt vett Áder János köztársasági elnök is. A Magyarok VIII. Világkongresszusa Magyarország és a magyar nemzet jövőjét a Szent Korona jegyében jelölte meg. Az eseményről v. Vörösváczki Csaba készített  fényképes beszámolót.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9411/171114

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates