Nk-Trianonról: Soros és Trianon egy lapon? - Gőbl György javaslata

NK Trianon   Göbl javaslata 0Gőbl György, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete elnöke azt javasolja, hogy a kormány által meghirdetett, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációra válaszoló polgárok írják rá a válaszküldemény borítékjára és magára a visszaküldött kérdőívre is a Trianonról szóló, MVSZ által meghirdetett nemzeti konzultációval kapcsolatos vélekedésüket is.

 

Gőbl György két fényképen be is mutatta, hogy ő miként járt el, és miként gondolja:

Arra kérem a magyar Kormányt, hogy a magyar állam nevében forduljon nemzetközi szervezetekhez és kezdeményezze egy nemzetközi döntőbíróság létrehozását a TRIANONI DIKTÁTUM semmisségének kimondására– írta válaszküldő borítékjára és magára a kérdőívre is Gőbl György, azt remélve, hogy ekképp ráirányítható a kormány és a média figyelme a Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság október 15-én rajtolt aláírásgyűjtésére.

Soros és Trianon egy lapon? – Sajtószolgálatunk érdekesnek találja Gőbl György felvetését, és arra kéri olvasóit, hogy osszák meg ismerőseikkel.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9405/171111

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates