TTK - A Tudománytörténeti kiállítás Felvidéken, Gútán

TTK   Felvidék 0A Magyarok IX. Világkongresszusa által közkinccsé tett Tudománytörténeti kiállítás (TTK) állandó jelleggel megtekinthető Budapesten, az MVSZ székházában. A Dr. Pálfi György professzor rendkívül értékes és érdekes összeállítása az október 23-i nemzeti ünnep óta Felvidéken is megtekinthető, a Gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában. A kiállítás kurátora Fuksz Sándor, a Magyarok Világszövetsége korábbi elnökhelyettese, az MVSZ Felvidéki Országos Tanácsának elnöke.

 

A Tudománytörténeti kiállítás sorozatos bemutatása iskolás korú fiataloknak része a tudásközpontú nemzetépítés új magyar paradigmájának, úgy, ahogy arról Borbély Imre javaslatára a Magyarok IV. Világkongresszusa két évtizeddel ezelőtt határozott.

 

Alább képeket látunk a kiállítás megnyitójáról. A megjelenteket Szabó Szokol Katalin igazgató és Fuksz Sándor köszöntötte.

 

A kiállítás-megnyitó jeles esemény volt a felvidéki város életében.

 

 

 

 

Nyitó-kép: A Gömböc (A Gömböc az első ismert homogén test, melynek egy stabil és egy instabil, azaz összesen két egyensúlyi pontja van. Feltalálók: Domokos Gábor és Várkonyi Péter, 2007)

 

MVSZ Sajtószolgálat

9401/171102

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates