HomeTTK - A Tudománytörténeti kiállítás Felvidéken, Gútán

TTK - A Tudománytörténeti kiállítás Felvidéken, Gútán

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TTK   Felvidék 0A Magyarok IX. Világkongresszusa által közkinccsé tett Tudománytörténeti kiállítás (TTK) állandó jelleggel megtekinthető Budapesten, az MVSZ székházában. A Dr. Pálfi György professzor rendkívül értékes és érdekes összeállítása az október 23-i nemzeti ünnep óta Felvidéken is megtekinthető, a Gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában. A kiállítás kurátora Fuksz Sándor, a Magyarok Világszövetsége korábbi elnökhelyettese, az MVSZ Felvidéki Országos Tanácsának elnöke.

 

A Tudománytörténeti kiállítás sorozatos bemutatása iskolás korú fiataloknak része a tudásközpontú nemzetépítés új magyar paradigmájának, úgy, ahogy arról Borbély Imre javaslatára a Magyarok IV. Világkongresszusa két évtizeddel ezelőtt határozott.

 

Alább képeket látunk a kiállítás megnyitójáról. A megjelenteket Szabó Szokol Katalin igazgató és Fuksz Sándor köszöntötte.

 

A kiállítás-megnyitó jeles esemény volt a felvidéki város életében.

 

 

 

 

Nyitó-kép: A Gömböc (A Gömböc az első ismert homogén test, melynek egy stabil és egy instabil, azaz összesen két egyensúlyi pontja van. Feltalálók: Domokos Gábor és Várkonyi Péter, 2007)

 

MVSZ Sajtószolgálat

9401/171102

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

e-max.it: your social media marketing partner


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates