Nk-Trianonról: Molnár V. József az első számú támogató

NK Trianon   Molnár V 0A Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság által kezdeményezett Nemzeti konzultáció Trianonról (Nk-Trianonról) első számú támogatójaként Molnár V. József néplélek kutató, a Magyarok Szövetségének szakrális vezetője tartott sajtótájékoztatót az MVSZ Magyarok Háza Csontváry-termében.  Házigazdaként Patrubány Miklós, Drábik János és Bottyán Zoltán fogadta őt. A rendezvényen megjelent Zacsek Gyula volt országgyűlési képviselő, az MDF-piacok alapítója, aki maga is csatlakozott a mozgalomhoz. Szeptember 15-én lesz a kampány nyitánya. A sajtótájékoztató teljes felvétele a világhálón megtekinthető.

 

Trianon sátáni dolog. Trianont meg kell szüntetni– érvelt mélyen ihletett beszédében Molnár V. József, aki nyomatékkal beszélt a népek egymásra utaltságáról a Szent Korona országában, a „Kárpát hazában”. Trianon nyomán nem csak mi váltunk csonkává. Csonkolttá váltak a szlovákok is, a románok is, a szerbek is, és a horvátok ugyanúgy csonkoltak lettek – fejtette ki a nagy tekintélyű néplélek kutató, aki az ’56-os forradalom vérbefojtása után megjárta Kádár börtöneit. Trianon megszüntetése első számú eszközének a jézusi szeretet gyakorlását nevezte. Trianon nem csak a magyarság életének kulcsa, Trianon az egész emberiség létének a kulcsa – zárta tapsot aratva nagy ívű beszédét a szakrális vezető.

Drábik János, a Trianon Társaság elnöke azt hangsúlyozta, hogy a nemzeti konzultáció aláírásgyűjtése során történelmi igazságokat kell kimondani, mert e nélkül nincs lehetőség Trianon megdöntésére.

Bottyán Zoltán, az MVSZ elnökhelyettese, aki a kampányban a Magyarok Világszövetségét képviseli, ezekkel a szavakkal foglalta össze tömören mondandóját:

Nem leszünk az első olyan magyar nemzedék Mohács után, amelyik elfogadja a Nemzet elszakítottságát!

 

A sajtótájékoztatón megjelent Zacsek Gyula volt országgyűlési képviselő, aki 1989-ben, a Kádár-korszak utolsó évében életre hívta az MDF-piacokat, amelyek jelentős szerepet játszottak a Magyar Demokrata Fórum 1990 tavaszán, az első szabad választáson aratott győzelmében.

A Nemzeti konzultáció Trianonról nyílt támogatói:

  1. Molnár      V. József
  2. Zacsek      Gyula
  3. ….      (a sort folytatjuk)

Molnár V. József és házigazdái sajtótájékoztatójának teljes felvétele megtekinthető ide kattintva.

 

                                                             Molnár V. József                        

                                                                 Drábik János

                                                                Bottyán Zoltán

                                                              Patrubány Miklós

                                                               Zacsek Gyula

MVSZ Sajtószolgálat

9318/170907

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates