HomeJókedvű adakozó járt az MVSZ székházában

Jókedvű adakozó járt az MVSZ székházában

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Adakozó   170615 0Patrubány Miklós Fuksz Sándor és Drábik János társaságában megtartott júniusi nemzetpolitikai előadása nagy hatással volt a hallgatóságra. Jól jelzik ezt az előadás videofelvétele alá érkezett első kommentárok. Az előadás vélhetően leginkább azt a teremben jelenlévő hallgatót lelkesíthette fel, avagy keseríthette el, aki másnap bement az MVSZ székházába, és 1000 eurós adományt tett a költségvetési támogatásától 18. éve megfosztott Magyarok Világszövetsége nemzetszolgálatának fenntartására.

 

 

 

 

Korábban írtuk:

Videó: Másfél óra az igazság jegyében - Patrubány Miklós júniusi nemzetpolitikai előadása Fuksz Sándor és Drábik János társaságában

Kövér László: Proletár őszinteséggel megmondom...

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9284/170626

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates