Dr. Horváth István emlékére - Ács Dezső Minnesota /USA/ levele

Horváth István   Papp Nándor 0Dr. Horváth István halálát tudomásul véve, és temetésére készülődve, de a történteket meg nem engedve, sajtószolgálatunk sorozatban ismételten közzéteszi azokat a felszólalásokat, amelyekkel a világ különböző országaiban élő magyar emberek a Nobel-díjra  érdemes tudós felfedezésének áldásos hatásait ecsetelve vették őt védelmükbe akkor, amikor a magyar állam vádat emelt ellene. 2015-öt írtunk ekkor...

 

 

 Igen tisztelt Professzor úr !

Én Ács Dezső a Magyar Lobby csoport tagja, szívügyemnek tartom Dr. Horváth István tudós professzor esetét, mert az Ő injekciói segítettek nekem az egészségem helyreállításában. Nagyon örvendenék ha indulna egy Petíciót a védelmében. Tudtom szerint az az Ön bűne, hogy nem adta el a találmányát dollár-milliókért bizonytalan kezekbe, mert az emberiség javára akarta felhasználni.

Röviden leírom az esetemet: 2000-ben tolószekérbe kerültem izületi gyulladással Minnesota-ban. Az orvosom azt mondta, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem. 2008-ig kaptam egy méregdrága injekciót, gyógyszereket és az immunrendszerem nagyon tönkrement. 2008-ban a Hagyományos Kínai Gyógyászattal megszabadultam a gyógyszerektől, azután meg 2-szer botra kerültem. 2012 tavaszán meg az orvosom azt mondta, hogy a testem továbbra is nagyon beteg. Akkor megszereztem a Dr. Horváth István injekcióit, és most 2014 őszén kaptam a nagy ajándékot az ó-hazámbeli orvosomtól, aki azt mondta hogy: "JÓL VAGYOK", és ezt én is érzem.

A Népújság-ban 2014. december 2-án, Jótanácsok egészségünkért cím alatt megjelent az ezzel kapcsolatos levelem.

Mély tisztelettel

Ács Dezső Minnesota./USA/

 

Korábban írtuk:

MVSZ: El a kezekkel Dr. Horváth Istvántól!

Fájdalmas búcsú: Elhunyt Dr. Horváth István biológus, az antikoleszterin antitest felfedezője

Dr. Horváth István emlékére - Papp Nándor levele

MVSZ Sajtószolgálat

8608it/180515 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates