Feltöltés alatt
Magyarok Világszövetsége

MIXVK: Kapható a Világkongresszus első tíz kötete

Az MVSZ székházában kapható a Magyarok IX. Világkongresszusának első tíz kötete: nyolc konferencia-kötet és két Magyarságtudományi Füzet. A csomag ára: 10.000 Ft.

 

Register to read more...

MIXVK: A magyar föld védelmében - a kormány kezdeményezze az EU-s csatlakozási szerződés újratárgyalását

A Magyarok IX. Világkongresszusa ZárĂł-nyilatkozatának 23. pontja felhĂ­vja Magyarország kormányát, hogy a magyar föld vĂ©delmĂ©ben kezdemĂ©nyezze Magyarország EurĂłpai UniĂłs csatlakozási szerzĹ‘dĂ©sĂ©nek Ăşjratárgyalását.  Az MIXVK ZárĂł-konferenciája erre vonatkozĂł önállĂł határozatot fogadott el, amelyet alább közzĂ©teszĂĽnk.

 

Register to read more...

MIXVK - Záró-nyilatkozat

„Élet, vagy halál!”(Petőfi Sándor)

Magyarok IX. Világkongresszusa

Záró-konferencia

2016. augusztus 20.

 

 

Záró-nyilatkozat

 

A Magyarok IX. Világkongresszusa 2016. augusztus 15-20. között ülésezett Magyarországon. Tíz szakmai konferenciája keretében 171 előadás hangzott el, amelyeket a tanácskozás idején megjelent tíz, és később megjelenő három kötet örökít meg. A Záró-konferencia az alábbi Záró-nyilatkozatot fogadta el.

Register to read more...

MIXVK - Záró sajtókonferencia

A Civil Multimédia Televízió forgatócsoportja jelen volt 2016. augusztus 20-án a Magyarok IX. Világkongresszusát lezáró sajtótájékoztatón, amelyet Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének régi/új elnöke tartott, Fuksz Sándor leköszönő, valamint Bottyán Zoltán újonnan megválasztott elnökhelyettes társaságában. A sajtótájékoztatón megszólalt Tisza András is, az első rovásírásos újság szerkesztője és kiadója, akit az MVSZ a Magyarok Világszövetsége a Magyarok Világkongresszusának aranyérmével tüntetett ki.

Register to read more...

MIXVK - Ötszáz, de valójában ötezer év nyílt meg a magyar őstörténetben

MIXVK – Újabb cáfolhatatlan bizonyítékok a székelység hun eredetéről!

Register to read more...

MIXVK – A Világkongresszus asztalán a Visegrád-Mogyoróhegyi Nemzetgyűlés indítványa

A Magyarok IX. Világkongresszusa keretében zajló MVSZ Küldöttgyűlés is tárgyalja a III. Visegrád-Mogyoróhegyi Nemzetgyűlés június 25-én született indítványát, amely sürgeti a Magyarok Világszövetségének – mint legerősebb magyar civil szervezetnek – aktívabb részvételét Magyarország életében. Alább közzétesszük a két hónappal ezelőtt lezajlott tanácskozás zárónyilatkozatát.

Register to read more...

MIXVK – Meghívó sajtótájékoztatóra

Ma, augusztus 19-én befejezik munkálataikat a Magyarok IX. Világkongresszusa keretében zajló szakmai konferenciák. Az eredményekről, a kijelölt tennivalókról, határozatokról, augusztus 20-án, a Záró-konferencián számolnak be a konferencia elnökei és társ-elnökei. A Záró-konferencia után, 14 órakor sajtótájékoztatót tartanak.

Register to read more...

  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 7

Free business joomla templates