HomeHírfolyam

MIXVK: Kapható a Világkongresszus első tíz kötete

Az MVSZ székházában kapható a Magyarok IX. Világkongresszusának első tíz kötete: nyolc konferencia-kötet és két Magyarságtudományi Füzet. A csomag ára: 10.000 Ft.

 

Bővebben...

MIXVK: A magyar föld védelmében - a kormány kezdeményezze az EU-s csatlakozási szerződés újratárgyalását

A Magyarok IX. Világkongresszusa Záró-nyilatkozatának 23. pontja felhívja Magyarország kormányát, hogy a magyar föld védelmében kezdeményezze Magyarország Európai Uniós csatlakozási szerződésének újratárgyalását.  Az MIXVK Záró-konferenciája erre vonatkozó önálló határozatot fogadott el, amelyet alább közzéteszünk.

 

Bővebben...

MIXVK - Záró-nyilatkozat

„Élet, vagy halál!”(Petőfi Sándor)

Magyarok IX. Világkongresszusa

Záró-konferencia

2016. augusztus 20.

 

 

Záró-nyilatkozat

 

A Magyarok IX. Világkongresszusa 2016. augusztus 15-20. között ülésezett Magyarországon. Tíz szakmai konferenciája keretében 171 előadás hangzott el, amelyeket a tanácskozás idején megjelent tíz, és később megjelenő három kötet örökít meg. A Záró-konferencia az alábbi Záró-nyilatkozatot fogadta el.

Bővebben...

MIXVK - Záró sajtókonferencia

A Civil Multimédia Televízió forgatócsoportja jelen volt 2016. augusztus 20-án a Magyarok IX. Világkongresszusát lezáró sajtótájékoztatón, amelyet Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének régi/új elnöke tartott, Fuksz Sándor leköszönő, valamint Bottyán Zoltán újonnan megválasztott elnökhelyettes társaságában. A sajtótájékoztatón megszólalt Tisza András is, az első rovásírásos újság szerkesztője és kiadója, akit az MVSZ a Magyarok Világszövetsége a Magyarok Világkongresszusának aranyérmével tüntetett ki.

Bővebben...

MIXVK - Ötszáz, de valójában ötezer év nyílt meg a magyar őstörténetben

MIXVK – Újabb cáfolhatatlan bizonyítékok a székelység hun eredetéről!

Bővebben...

1. oldal / 10

Megosztás

Free business joomla templates