Hogyan történhetett?

Hogyan történhetett?

Kiáltvány Trianon 90. évfordulóján

A trianoni békeparancs 90. évfordulójára kiadott emlék-CD szövegkönyve
(Trianon olvasókönyv)

A Magyarok Világszövetsége, a miskolci Bölcsész Egyesület, s a Magyarságtudományi Intézet (USA ) támogatásával a Hunidea kiadásában megjelenő füzet sorozat nagypéldányszámban, a diákok által is elérhető, szerény áron (400 Ft) jelenik meg.
Minden kötet gazdagon illusztrált, s a hamis finnugor koncepciót tagadó legjobb hazai és külföldi kutatókat, szakembereket vonultatja fel. Különösen is fontos, hogy a politikai paradigmaváltást kövesse szellemi-erkölcsi paradigmaváltás. Ezt a célt kívánja szolgálni a 48 kötetesre tervezett sorozat.
Javasoljuk, hogy minden iskola, s iskolai könyvtár több példányban is rendelje meg, fizesse elő a sorozatot, ill. egyes darabjait, hogy a tanárokhoz, diákokhoz mihamarabb eljuthasson, s a szemléletváltás a nemzettudatban, s önmagunkról vallott történelmi képünkben mielőbb bekövetkezhessen.
Ajánljuk persze e magyarságtudományi füzetsorozatot minden érdeklődőnek, s minden magyarnak, aki nemzet e igaz történetét akarja megismerni. Tabuk, ferdítések, mellébeszélések nélkül. Olvasva tanuljunk és tanulva olvassunk! Hisz ismerjük az ókori bölcsességet: „Historia est magistra vitae” - A történelem az élet tanítómestere!

Pápai Szabó György (a sorozat szerkesztője)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Free business joomla templates