Feltlts alatt
Magyarok Világszövetsége

Malina Hedvig befogadása - A kormány és a Jobbik álláspontja

Magyarországra telepszik a Felvidéken üldözött Malina Hedvig és családja. Sajtószolgálatunk ezzel kapcsolatban közli a kormány álláspontját ( kormany.hu ), valamint a Jobbik reagálását (jobbik.hu).

Register to read more...

Megemlékezés Petőfi Sándorról születésnapján, eltűnésének 165. évében

Petőfi Sándor különleges helyet foglal el nemzetünk kollektív emlékezetében. Nem csupán a szakmabelieknél – tanárok, irodalmárok, értelmiség – hanem a népünk legszélesebb rétegeiben számosan emlékeznek rá, használják, idézik, éneklik a verseit. Honfitársaink jó részének – határon innen és túl – Petőfinek, mint a magyar szabadság költőjének az életével hitelesített munkássága örök értékű. Azon kevesek közé tartozik akiket a világirodalom története is számon tart, s akinek a verseit a legtöbb nyelvre lefordították.

Register to read more...

A Szent Korona gyalázója ellenség! - Az MVSZ tiltakozó nyilatkozata

Aki a Szent Koronát gyalázza, ellenség!

A Magyarok Világszövetségének tiltakozó nyilatkozata

 A Magyarok VIII. Világkongresszusa a magyar nemzet első számú, létmeghatározó szimbólumává nyilvánította a Szent Koronát, amelyet Magyarország Alaptörvénye is a magyar államiságot megtestesítő szimbólumként nevesít.

Register to read more...

Újból kapható két régen várt füzet! - Dr. Bakay Kornél valamint Gönczi Tamás füzete

Újból kapható két régen várt magyarságtudományi füzet, a Dr. Bakay Kornél által írt, Hogyan lettünk finnugorok? című, sorozatindító füzet (MTF-1), valamint Gönczi Tamás Pilisi titkok, pálos barátok című füzete (MTF-8). Az MVSZ e két kiadvány utánnyomásával két nagyon keresett füzetet tett elérhetővé a mgyarságtudományi füzetek iránt érdeklődők részére. Az utánnyomott füzetek ára 700 Ft.

Register to read more...

Szt.László-MTA: december 21. és 28. – Bakk István és Dr. Boór Ferenc előadása

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia (Szent László-MTA) Magyar nemzet c. tantárgya keretében szombaton, december 21-én17 órakor Bakk István tart előadást, melynek címe: A Pálos Rend szerepe a magyar nemzet életében.

 

Register to read more...

dr. Damm Andrea - VÉLEMÉNY A KÚRIA JOGEGYSÉGI TANÁCSÁNAK 2013. DECEMBER 16-I DÖNTÉSÉRŐL

A Kúria jogegységi döntést hozott a devizahitelek kérdésében, amelyet jogászok és szakemberek sokan vitatnak. Alább közzétesszük dr. Damm Andrea véleményét, amelynek megállapításai súlyosan döngenek:

 

Register to read more...

Kedd 18 óra: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései - Záró kerekasztal beszélgetés az elhangzott előadásokról, az előadók részvételével

Kedden, december 17-én, este 6 órakor kezdődik az MVSZ  – Magyarok Házában, a Szent László Magyarságtudományi Akadémián, Dr.Drábik János tantárgya keretében A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései címmel szervezett előadás-sorozatot záró kerekasztal beszélgetés, az előadók részvételével.

Register to read more...

Page 1 of 59

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Gyorsmenü

Free business joomla templates