Patrubány Miklós 60 éves

A Magyarok Világszövetségének elnöke, Patrubány Miklós december 23-án töltötte be 60. életévét. Az MVSZ Elnökségének 1992-től tagja, 1996-tól az MVSZ elnökhelyettese és 2000 óta – többszöri újraválasztás után – tölti be a Magyarok Világszövetsége elnöki tisztét.

Bővebben...

Még egyszer az év magyar könyvéről

A Magyarok Világszövetsége AZ ÉV MAGYAR KÖNYVE címet ítélte oda a Hágában élő Dr. Borbola János 2012-ben megjelent könyvének. A szerző így vall művéről:

„Csodálatos anyanyelvünk a kezdettől fogva gondolataink, érzéseink, szellemiségünk, egyszóval létünk kifejezője, meghatározója. Honnan származik, honnan származunk? Az Egyiptomi Ősmagyar Nyelv című könyvben az egyik ősi gyökerét mutatjuk be. Nevezetesen… a Nílus-parti ősmagyar nyelv és írás alapjait ismertetjük, valamint gyakorlati alkalmazásaként a Szentpétervári Papirusz 1115, közismert nevén a Hajótörött története című középbirodalmi tekercs hieratikus erdejét olvassuk közvetlenül magyarul.

Bővebben...

Másodnapon a Dobogókőn: Árpád-házi Szent Erzsébet Jótékonysági Futás

Jó időnk lesz – Dobogókőn. Dobogókő a csodák helye.

 

Tegyen csodát újra Árpád-házi Szent Erzsébet!

 

Segítsünk a kolozsvári Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon megteremtésében!

Köszöntsük a Föld szívcsakrájának közvetlen közelében az Új Fényt – az Új Világot!

 

Jöjjön el mindenki, aki tud, az Árpád-házi Szent Erzsébet Jótékonysági Futásra illetve sétára december 22-én, 10 órára a Dobogókői nagy parkolóba! Bővebben...

MVSZ: Karácsonyi könyvkínálat az új nemzetfogalom jegyében

2012-ben megszületett a magyar nemzet új meghatározása.

2012 Karácsonyának könyvkínálata is ennek jegyében született meg.

 

Áldott Karácsonyt kívánunk minden nemzettársunknak!

Bővebben...

Az év magyar könyve

AZ ÉV MAGYAR KÖNYVE

Borbola János – Az egyiptomi ősmagyar nyelv

 

A Hágában élő Dr. Borbola János harminc éves megfeszített munkával hatalmas ajándékot tett a magyarság és az egyetemes emberiség asztalára: azonosította az egyiptomi hieroglif írás mögött meghúzódó nyelvet, és ezzel minden elődjénél pontosabban magát a hieroglif írást. Amikor 2000-ben, a világon elsőként megfejtette a nemzetközi tudomány által megfejthetetlennek tartott moszkvai egyiptomi papirusz tízedik számtanfeladványát, Dr. Borbola János felkeltette a tudományos világ figyelmét. Ez a hatalmas, ezeroldalas mű annál sokkal több:

 

Valóságos új időszámítás mind a magyar, mind az egyetemes kultúra életében.

Bővebben...

Dr. Sir J. J. Modi a magyarokról - A magyar nemzet

J. J. Modi jeles indiai tudós 1925-ben Budapestre látogatott, és a Magyar Tudományos Akadémián, népes hallgatóság előtt tartott előadásában így szólt a magyarokról:

Bővebben...

A rejtélyes módon megmaradt népről – két kiadásban

„A magyarság az a rejtélyes módon megmaradt nép, amely őrzi egy, a görög-római civilizáció előtti, jelentős civilizáció nyelvét, kisebb mértékben kultúráját és még kisebb mértékben – a szerves műveltség, a mitológia, az archaikus népmese által – a hitvilágát…”

Részlet a magyar nemzet új meghatározásából

 

Bővebben...

1. oldal / 45

Free business joomla templates