2. programelőzetes - In vivo - Demográfiai és orvoskonferencia a magyarságot sújtó betegségekről

A magyarságot sújtó betegségek állnak a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében megrendezésre kerülő In vivo orvoskonferencia homlokterében, amelynek elnöke Prof. Dr. Dávid Tamás, társelnöke dr. Horváth Szabolcs. Az előadók között ott találjuk Dr. Horváth Istvánt, aki több évtizedes kutatással kidolgozta az érelmeszesedést oltással gyógyító antikoleszterin antitestet, amely egyedül Magyarországon évente tíz-tizenötezer 45-65 éves ember életét menthetné meg. Az előadása iránti érdeklődést fokozza az a körülmény, hogy egy évvel ezelőtt a hatóságok rajtaütésszerűen elkobozták kutatásának eredményeit.

 

Alább közzétesszük az In vivo orvoskongresszus előzetes programját, a konferencia feladat-vázlatát, az egyes előadók szakmai életútját, valamint Dr. Horváth István dolgozatának kivonatát.

 

 

In Vivo

Demográfiai és orvoskonferencia a magyarságot sújtó betegségekről

Budapest, 2012. augusztus 18., 8-14 óra

MVSZ – Magyarok Háza

 

A konferencia elnöksége:

Prof. Dr. Dávid Tamás, dr. Horváth Szabolcs

 

Program

 

            Beléptetés: 8 ó - 8 ó 30

 

            Előadások

 

 1. 8.30-8.55 ó <> Dr. Kiss István: Betegségmegelőzés - A halandóság és az egészségügy kulcskérdése Magyarországon

 

 1. 9.00-9.25 ó <> Dr. Horváth Szabolcs: Egészségi állapotunk és a mai egészségügyünk megítélése 10 „In Vivo” orvoskongresszus tapasztalataival

 

 1. 9.30-9.55 ó <> Dr. Eőry Ajándok: Kínai korai rákdiagnózis és az ebből fakadó terápiás lehetőség

 

 1. 10.00-10.25 ó <> Sári Róza: Valódi holisztika a gyógyításban

 

5.      10.30-11.00 ó <> Dr. Karácsony Ferenc: Revitalizáló kúra – segítség krónikus betegeknek

 

15 perc kávészünet

 

 1. 11.15-11.40 ó <> Dr. Horváth István: Oltással megelőzhető és gyógyítható az atherosclerozis

 

 1. 11.45-12.10 ó <> Dr. Buzogány István: A prosztatarák időszerű kérdései

 

 1. 12.15-12.40 ó <> Kopornyik Zita: A rákbetegség lelki háttere a gyógyulás szolgálatában

 

 1. 12.45-13.10 ó <> Prof. Dr. Dávid Tamás: Holisztikus rákgyógyítás – A túlélők forradalma

 

    10.  13.15-14.00 ó  <> A konferencia ajánlásainak megfogalmazása és a konferencia bezárása

 

A szervező bizottság fenntartja a programváltoztatás jogát

 

 

A konferencia feladata

 

Hazánkban – a Központi Statisztikai Hivatal friss felmérései szerint –  majdnem háromszorosára  nőtt az évenkénti új daganatos megbetegedések száma. Sajnálatos, hogy ezzel a szomorú, megdöbbentő mutatóval Magyarország ex aequo az USA-val igen „előkelő” helyet foglal el világviszonylatban.

 

A rák rettegett kór, világjárvány. Napjainkban sokan úgy tekintenek a diagnózisra, mint a halálos ítéletükre. Ez azonban tévedés, hiszen az idejében felismert megbetegedés jó eséllyel holisztikus, oki terápiával nagy százalékban gyógyítható.

 

Éppen ezért a rákos és egyéb krónikus degeneratív betegségek visszaszorítása érdekében az In Vivo orvoskonferencia fő feladatának tekinti, hogy felhívja a magyar népesség figyelmét az említett kóros állapotok megelőzésének és holisztikus, oki kezelésének döntő fontosságára. (…)

 

Az In Vivo orvoskonferencia a Magyarok Világkongresszusa keretén belül tudatosítani szeretné az emberekben a felelősséget saját magukkal, a családjukkal, a hazával szemben, az odafigyelést, a megelőzés rendkívül fontos szerepét, illetve részletes széleskörű tájékoztatást kíván nyújtani a lehetőségekről, a különböző szemléletek együttes hatásfokáról és az egészséges életmód kialakításához szükséges szemléletváltásról.

 

 

Az In vivo orvoskonferencia előadóiról

 

Dr. Kiss István

(sz. Kaposvár, 1961)

Végzettség:

 • Általános orvos, Pécsi Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar, 1986.

Summa cum laude, egyetemi ajánlás.

 • Jogász, Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar, 2005. Cum laude.

Tudományos fokozatok: PhD

 • "Molekuláris epidemiológiai módszerek alkalmazásának lehetőségei"

Pécsi Tudományegyetem, 2001.

Habilitáció:

 • Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, 2008.

Szakképzettség:          Közegészségtan-járványtan, Megelőző orvostan

Nyelvtudás:                Angol felsőfok C; Német felsőfok C

Beosztás:                    Egyetemi docens, intézetvezető helyettes

(…)

 

 

Apu_képDr. Eőry Ajándok (sz. 1946) biológus (ELTE, 1969), matematikus (ELTE, 1974) és orvos (SOTE, 1996), majd háziorvos (SOTE, 2002). "Az akupunktúrás pontok bőr-elektromos viszonyai" témában biológus disszertációját summa cum laude védte 1969-ben.

Negyvennégy éve foglalkozik a Hagyományos Kínai Orvoslással. A világon elsőként kidolgozza és először német nyelven publikálja az akupunktúrás pontok bőrlégzés mérési módszerét és első eredményeit ( AKUPUNKTUR, Theorie und Praxis. 1977. 5:107-112.,5:115). Elsőként vezeti be a bőrellenállás-mérést az idegsérülések regenerációja nyomkövetésére a kézsebészetben (  The Hand, 1980., 12: 275-281). 1981-ben megvédi a biológiai tud. kandidátusa címet. 114 tudományos munkája és ebből 87 természetgyógyászati szakirodalmi tudományos előadása és publikációja jelent meg.  2001 óta „A Hagyományos Kínai Orvoslás alapjai” c. kreditpontos, szabadon választható tárgyat adja elő a Semmelweis Egyetemen magyar és angol nyelven. Hazai kitüntetései: Emlékplakett „A  kárpát-medencei magyarság egészségügyéért tett kimagasló hozzájárulásáért2000. A Magyar Egészségügyi Társaság világtalálkozóján Szegeden és Ópusztaszeren. 2007-ben a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége „Pro Natura et Vita” életműdíjjal tünteti ki. 2007. október 30-án az egészségügyi minisztertől megkapja a Batthyány-Strattmann László díjat „több évtizeden át végzett, kimagasló háziorvosi szakmai  munkássága elismeréseként”. 2011. július 2-án vette át az Árpád Pajzs kitüntetést, mely hivatásbeli és emberi életútja elismerése. 2012. május 6-án a Jogsértettek Egyesületének Emlékplakettjét kapta a társadalom perifériájára szorultak támogatásáért. 2012. június 30-án  az Önzetlen odaadó munkáért díjat vehette át a Bárka Színpad és Műhely kulturális Egyesülettől.

 

 

Sári Róza

(Miskolc)

Egészségügyi szaktanárként dolgoztam, majd kapcsolatba kerültem a természetgyógyászattal. Jelenleg természetgyógyászati oktatóként tanítok saját iskolánkban. A ME Egészségügyi karán tanítok komplementer medicinát és fitoterápiát. Vizsgaelnöki és vizsgáztatói feladatokat látok el.

 

Dr. Karácsony Ferenc

(Budapest)

Csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos, a méregtelenítő módszerek honoris causa oktatója, vizsgáztatója és neurálterapeuta. Több, mint 26 éve foglalkozik holisztikus méregtelenítő módszerekkel.

Kúráiban ötvözi a high tech eszközöket és az ezek használatához szükséges tudást a hagyományok tiszteletével.

 

Prof. Dr. Horváth István

(Budapest)

MTA doktori tudományos fokozattal rendelkezem. Negyven évig az Országos Bőr-Nemikórtani Intézet szerológiai osztályát vezettem, és felügyeltem az ország lues diagnosztikai tevékenységét. Fél évet a Szovjetunióban, két évet az USA-ban dolgoztam kutatóként. Az atherosclerozis elleni eredményeimet több évtizedes kutatómunkám hozadékaként tudtam elérni. Jelenleg, tudomásom szerint, emberi oltásra alkalmas, az antikoleszterin antitest termelés stimulálásával,  az atherosclerózis megelőzésére és gyógyítására alkalmas oltóanyaggal a világon egyedül csak mi, magyarok rendelkezünk.

 

Kopornyik Zita

(Szeged)

Mezőtúron születtem 1953-ban. Egy éves korom óta élek Szegeden. Itt szereztem matematikusi diplomát 1976-ban, majd ezt követően pszichológus diplomát Debrecenben.

Pszichológusként dolgoztam a nagyfai Munkaterápiás Alkoholelvonó Intézetben 1976-tól tizenöt éven keresztül, az intézmény megszűnéséig. Ez alatt az idő alatt számtalan képzésben vettem részt: autogén tréning, csoportterápia, családterápia. Kutattuk az alkoholizmus lelki okait, ezek eredményeit konferenciákon ismertettük.

Négy évig meghívott előadóként tanítottam a Szegedi Tudomány Egyetem Szociális Munkás szakán. Többször meghívtak előadást tartani a SZOTE Magatartástudományi Intézet különböző rendezvényeire.

Egy továbbképzésen, 1991-ben megismerkedtem a Simonton házaspár rákgyógyító technikájával.

A Rákbetegek Országos Szövetsége 1992-ben, Szegeden felkért pszichológusi feladatok ellátására. Ekkor kapcsolódtam be a rákbetegek gyógyításának, rehabilitációjának segítésébe és ezzel foglalkozom most is.

Az eltelt húsz év alatt több ezer beteggel dolgoztam. Csoport- és egyéni terápiában megtanítottam az öngyógyítás különböző technikáit, tovább fejlesztettem az öngyógyító programot és kutattam a rákbetegség lelki okait. Az eredményekről és a saját tapasztalataimról, meghívott előadóként konferenciákon számoltam be.

Közben elsajátítottam kommunikációs, NLP-s technikákat és az ericsoni hipnózist, melyeket munkám során eredményesen alkalmazom.

Szegeden 1995-ben létrehoztuk a Stabilitás Daganatos Betegek Rehabilitációs Alapítványát, melynek kezdetektől fogva Kuratóriumi Elnöke vagyok. Munkatársaimmal társadalmi munkában gyógyult betegek rehabilitációjával foglalkozunk.

 

Prof. Dr. Dávid Tamás

(sz. Budapest, 1940)                                                                                       

Akad. fokozat: assoc. prof., prof. h.c., mag., dr.

Beszélő nyelvismeret: magyar, német, angol, spanyol (előadókészség: olasz, orosz)

1958                    Érettségi „Kiváló tanuló” állami kitüntetéssel

1954-1964         Abszolút és nehézsúlyu magyar judo-bajnok, első magyar versenyző  aki cselgáncsban 1. Dan mester-

                         kategóriában EUROPA BAJNOKSÁGI ÉRMET szerzett

1962-1963   „Jó tanuló – jó Sportoló” országos egyetemi vándordíj kétszeres nyertese

1958-1964         Promotion summa cum laude, Szt. István Egyetem,  Budapest

1964-1972         Tanulmányutak Európában, USA-ban, Ázsiában.

1968                 Mikrosebészeti tanulmányok, idegsebészeti kutatás

                        Prof. Dr. Bergerrel, Klinik f. Neurochirurgie, Bécs

1969                 A csipőficam sebészeti korrektura lehetőségének tanulmányozása, új sebészeti eljárás kidolgozása                     

                        Mag. dr. Thomas Dávid,  Prof. Dipl. Ing. Dieter Uyka, Prof. Dr. Rainer Kotz et al.

                              Allg. Krankenhaus, Orthopaed. Klinik, Bécs

1986                  Forschungsstelle für Hüftdysplasie GmbH alapítása, Bécs

1986                 Dinamikus anatómiai titán rögzítőlemez  - Polygonale Dom Becken–Osteotomie - világszabadalom          

                               Th. Dávid, D. Uyka

1988-1990        TCM  orvosi phytotherápiai tanulmányok, Diploma, University of  Cheng-Du, Kína

1993                   Österreichisches Zellkultur-Forschungslabor alapítása, Bécs

1994-1998        KURIER napilap tudományos munkatárs, Bécs

1995                CoD™ Rák Információs Központ alapítása, Budapest

1996                Institute zur Immunstabilisierungsforschung und  Information e.V.  alapítása, Bécs

1998                International CoD™ Cancer Information & Prevention Research Center Alapítvány alapítása, Budapest,

                       New York, Jeruzsálem, Tokio,  St.Petersburg,  Bécs, München, Hannover, Pucallpa, Luzern, San Carlos,

                       Lébény, Dunaszerdahely, Marosvásárhely

(…)

 

Dr. Horváth István

 

Oltással megelőzhető és gyógyítható az

ATHEROSCLEROZIS

 

A betegség okát sokáig nem ismerték. Az elfogyasztott táplálék (tojás, vaj, hús stb.) koleszterinjével, vagy fertőzéssel, pl. a madarak terjesztette Chlamydiával hozták kapcsolatba. Ma a magas vér koleszterin szintet tartják a betegség okozójának.   A feltételezett okok megszüntetésével nem lehetett megelőzni, vagy gyógyítani a betegséget.

 

Felismertük, hogy az érelmeszesedés oka a koleszterin anyagcsere felborulása. Kiváltója az antikoleszterin antitest (ACHA) termelésének a csökkenése. Felismerésünket kísérletekkel és terápiával bizonyítottuk. Az ACHA termelés csökkenését számos körülmény befolyásolja.  Jelentős részük egybe esik, a korábban az AS kiváltójának gondolt hatásokkal.

 

ACHA termelését gátolja: a stressz, a dohányzás, a mozgás szegény életforma, a táplálékokkal elfogyasztott mérgek, a levegőből származó mérgek, szisztémás fertőzések, lokális fertőzések pl.: kóros szájflóra,  immundefectus, stb.  A valódi ok felismerése lehetővé tette a betegség megelőzését és gyógyítását. Tény, hogy minden ember szervezetében van ACHA. Ennek a tanulmányozása vezetett el bennünket az ACHA-nak a koleszterin anyagcserében játszott szerepéhez. ACHA hiányában nem hasznosul az LDL-ben lévő koleszterin, és kóros esetben az artériák falába kerül, ahol atheromák, plakkok fejlődnek belőle. Fokozva az ACHA termelését, nem alakul ki az atherosclerózis, ha már kialakult, visszafejlődik. Ezt a jelenséget kísérleti állatokban, és számos emberi kipróbálás során is megfigyeltük.

 

Feltaláltunk egy oltóanyagot, amivel minden emberi szervezetben meglévő ACHA termelés tudjuk fokozni. Mivel minden ember szervezetében van ACHA és ennek a termelődése fokozódik az oltóanyagunk hatására, ezért oltóanyagunkat adjuvánsnak is nevezhetjük. Felhasználásával sok ember életét lehetne megmenteni, illetve sok beteg életminőségét lehetne javítani. Az oltóanyagot 6 hetes kúra formájában önkipróbálással, sikerrel alkalmazták vállalkozó emberek, több mint 20 országban. Célunk a hivatalos kipróbálási engedély megszerzése. Eddig mindenki csak önmagán próbálta ki.

 

Az ügy jelentőségét bizonyítja, hogy a világ számos országába eljutott és a legnagyobb tudósok is bekapcsolódtak a munkába. A visszaérkezett információk egyértelműen kedvezőek.  

 

Keressük az atherosclerosis leküzdésében érdekelt együttműködő partnereket.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Jövő a Szent Korona jegyében


Magyarok VIII.
Világkongresszusa

Ópusztaszer – Budapest,
2012. augusztus 15-20.

Free business joomla templates