Aki aláírta: Ft. Varga László, a FIDESZ-KDNP volt országgyűlési képviselője, nyugalmazott egyházkerületi főjegyző

NK Trianon   Varga László 0Ft. Varga László, a FIDESZ-KDNP volt országgyűlési képviselője, nyugalmazott egyházkerületi főjegyző (püspök-helyettes), a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány korábbi elnöke, jelenlegi kuratóriumi tagja, Pro Urbe-, Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje- és a Magyar Érdemrend tisztikeresztje-díjakkal kitüntetettje is aláírta a Nemzeti konzultáció Trianonról folyamodványát. Az aláírásgyűjtő Zombory István, az MVSZ elnökségi tagja.

 

 

Korábban közzétettük, hogy az országosan ismert közszereplők közül Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető korábbi miniszter első felkérésre aláírta a petíciót, sokszoros világ- és Európa-bajnok úszónk, dr. Hargitay András, továbbá Dr. Papp Lajos szívsebész professzor,  Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Dr. Bogár László közgazdász, Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes, Wittner Mária 1956-os elítélt, Dr. Cey-Bert Róbert Gyula, Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere, Dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere, Simon László, Kocs polgármestere és Pataky Attila, az Edda Művek frontembere is aláírta az ívet.

 

A Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást köszönjük, és követendő példaként ajánljuk másoknak is.

 

 

 Gyűjts Trianon ellen tíz aláírást Te is!

 Videó: Molnár V. József Trianonról

 

MVSZ Sajtószolgálat

9683/180710

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldje vissza a nem kívánt közleményt sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és írja be tárgy-rovatába a meglévő tárgy elé ezt a szót: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates