Szt.László-MTA: 2017. december 1., péntek 16 óra - Prof. Dr. Papp Sándor: Keresztény és muszlim hatalmi jelképek a magyar-török történelmi kapcsolatokban

Papp Sándor elöadás 201712012017. december 1-jén, pénteken 16 órakor a Bocskai István Társaság és a Szent László Magyarságtudományi Akadémia szervezésében Bocskai-estre kerül sor az MVSZ-Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.).

 

Kiss Endre József, az MVSZ Elnökségének tagja köszönti a vendégeket, majd Prof. Dr. Papp Sándor tanszékvezető egyetemi tanár Keresztény és muszlim hatalmi jelképek a magyar-török történelmi kapcsolatokban/A Szent Korona és a Bocskai-féle korona/ címmel tart előadást.

 

Közreműködik: v. Erdei József előadóművész.

Az est háziasszonya: Sárkány Viola, a  Bocskai Társaság elnöke

Az előadás élőben követhető és utólag is megtekinthető az

MVSZ YouTube csatornáján.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9423/171129

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates