Előzetes – Koszorúzás és szimpózium Münchenben

München   Koszorúzás 0Koszorúzásra és szimpóziumra hív a Károly Róbert magyar király által 1326-ban Visegrádon alapított Szent György Lovagrend müncheni priorátusa Magyarország Főkonzulátusával karöltve Münchenbe, november 17-re. A meghívót Dr. Szathmári Tibor prior és Dr. h.c. Georg Engel sajtó-nagyprior jegyzi.

A Szent György Lovagrend által kezdeményezett rendezvény első részére, Szent István király és Bajor Gizella királyné emléktáblájának megkoszorúzására 11 órakor a Damenstiftstr. 1. alatt kerül sor. Ezt követi 16 órakor a szimpózium, amelynek  Magyarország Müncheni Főkonzulátusa ad otthont (81927 München, Vollmannstr. 2.).

 

Értesüléseink szerint a rendezvényen jelen lesz és beszédet mond Dr. Beata Merk bajor államminiszter. Ugyancsak jelen lesz Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke, akit a szervezők egy német és magyar nyelvű beszéd megtartására kértek fel.

          I●V●I●S●H●F●S

In Veritate Iustus Sum Huic Fraternali Societati

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9404/171111

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates