Nk-Trianonról: Meghívó a kampány-nyitányra - Szeptember 15., 18 óra

2017. szeptember 15-én, pénteken, este hat órakor lesz a Trianonról szóló nemzeti konzultáció felvezető kampányának nyitánya az MVSZ Magyarok Háza Széchenyi-termében. Az eseményre minden magyar embert várnak, akinek fáj Trianon, aki kész a kampányban cselekvően részt venni. A kampány-nyitányon elhangzik majd Dsida Jenő Psalmus Hungaricus-a, és fellép több előadóművész. A Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság közös kampányának céljait, a két szervezet nevében Bottyán Zoltán és Drábik János vázolja, társelőadó Fuksz Sándor, aki Petőfi Sándor szellemét idézi meg. Az eseményen megszólal Zetényi-Csukás Ferenc, a Horthy Miklós Társaság elnöke, és mindazon személyiségek, akik nyíltan támogatják a Trianonról szóló magyar nemzeti konzultációt. Házigazda Patrubány Miklós.

 

 

 

Nemzeti konzultáció Trianonról

a

Magyarok Világszövetsége és a Trianon Társaság közös kampány-nyitánya

 

 

A kampány-nyitány élőben követhető és utólag is megtekinthető az MVSZ YouTube csatornáján.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9320/170909

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates