Patrubány Miklós "briliáns" müncheni előadása

Patrubány   München 0A nap „abszolút fénypontjának” nevezte Chris Bleicher, az ungarnpanorama.de hírportál Patrubány Miklós július 4-én Münchenben, a Bayerisch-Ungarisches Forum éves közgyűlése keretében megtartott előadását Varga Csaba német nyelven kiadott főművéről, A kőkor élő nyelve c. könyvéről. A tudósító a továbbiakban így ír: „(Patrubány Miklós) briliáns, német nyelvű előadásával még egyes jelenlevő magyar anyanyelvűek számára is új ismereteket közölt anyanyelvükről.” Az MVSZ elnöke felkért előadóként megosztotta idejét a könyv fordítójával, Vajta Dénessel, aki maga is szólt a hallgatósághoz.

 

A rendezvény házigazdája, a Bayerisch-Ungarisches Forum elnöke, Elisabeth Schosser köszöntötte az MVSZ elnökét, aki  Himmel, Sonne, Liebe und Freiheit (Ég, nap, szerelem és szabadság) című, félórás előadását német nyelven tartotta meg.

 

Az MVSZ elnökének előadása az INTERPRESSMEDIA (vezetője, Georg Engel) jóvoltából teljes egészében megtekinthető, ide kattintva.

 

 


Fotó: INTERPRESSMEDIA

 

MVSZ Sajtószolgálat

9293/170706

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates