A trianoni és a párizsi diktátum felülvizsgálatát kezdeményezi az MVSZ

A trianoni és a párizsi diktátum felülvizsgálatát kezdeményezi az MVSZ

 

Patrubány MiklósA két világháborút lezáró békeparancsok Magyarországra – mára bizonyítottan ok nélkül, és a nürnbergi per bizonysága szerint megengedhetetlen módon – kollektív büntetést szabtak.

A Magyarok Világszövetsége a trianoni(1920) és a párizsi (1947) békeparancs felülvizsgálatát kezdeményezi

A Magyarok VII. Világkongresszusa 2008. augusztus 20-án elfogadott Zárónyilatkozatában foglalt Magyar Önrendelkezési Nyilatkozat szellemében, és a Világkongresszus keretében megtartott, Trianon újraértékelése című konferencián hozott határozattal egyetértve, a Magyarok Világszövetsége petíciót készít, amellyel az Egyesült Nemzetek Szervezeténél kezdeményezi az első világháborút lezáró trianoni (1920), valamint a második világháborút lezáró párizsi (1947) békeparancs felülvizsgálatát.

A két világháborút lezáró békeparancsok Magyarországra – mára bizonyítottan ok nélkül, és a nürnbergi per bizonysága szerint megengedhetetlen módon – kollektív büntetést szabtak. Ezzel máig tartóan sújtják Európa egyik meghatározó jelentőségű, államalkotó népét, a magyart.

A Magyarok Világszövetsége elfogadhatatlannak tartja azt a szándékot, hogy idegen katonai megszállás alatt hozott kormányközi egyezményeket a független Magyarországgal kívánnak törvénybe iktatni, még akkor is, ha ezt az Európai Unió valamely testülete próbálja kikényszeríteni.

* Az MVSZ felszólítja a budapesti parlament tagjait, hogy vegyék le tárgysorozatról az előterjesztést!
* Az MVSZ felhívja a világ magyarjait, hogy tiltakozzanak a Gyurcsány-kormány újabb országvesztő lépése ellen!

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége határozatát egyhangú szavazattal hozta meg. A petíciót 2009 januárjában juttatja el hivatalos helyre, és hozza nyilvánosságra.

A Magyarok Világszövetsége 2008. december 15-én, ezennel soron kívül hozza nyilvánosságra határozatát, miheztartás végett a budapesti parlament tagjainak figyelmébe ajánlva azt.

Budapest, 2008. december 15.

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége nevében

Patrubány Miklós elnök

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates